30.04.2021, 20:22

Плаття на випускний як у знаменитостей: черпаємо ідеї у зірок музики та кіно

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Дизайнери, що створюють одяг для знакових церемоній, впевнені, що довге вечірнє плаття - більше не канон. Але власницям таких нарядів не варто хвилюватися. Плаття в підлогу не покинули модні п'єдестали, а лише перестали бути стандартом для багатьох дрес-кодів. Це чудова новина напередодні випускних балів. Тепер ви можете вразити всіх оригінальністю і неповторним стилем, запозичивши ідеї у зірок шоу-бізнесу.

Стильні сукні та інше від знаменитостей: що вибрали зірки для появи на червоній доріжці

Популярні акторки і співачки не втомлюються дивувати публіку. Тому елегантні вечірні сукні все рідше з'являються на великих церемоніях. У цьому сезоні знаменитості вибирають такі тренди: 

  • шифон, волани та рюші;
  • декольте і розрізи;
  • комбінезони та костюми;
  • сміливе міні;
  • асиметрія.

Поговоримо про ці тенденції більш детально.

Плаття для зірок: шифон, волани та рюші в тренді

Хвилясті і багатошарові конструкції не втрачають популярності. Тому вечірні сукні з шифону з оборками, воланами і рюшами знову в тренді. Невагомі і яскраві вбрання вибрали Тейлор Свіфт, Карди і Софія Карсон.

  

Демонструємо ніжки і бюст: довге вечірнє плаття з глибоким декольте і розрізом в моді

Карколомні розрізи відмінно поєднуються з декольтованим верхом. Для таких суконь дизайнери вибирають щільні тканини. Як декор будуть доречні стрази, паєтки, камені і вставки з інших матеріалів. Не забувайте і про аксесуари. Відкрите плаття варто доповнити клатчем і намистом. Такі наряди воліє Адріана Ліма, Шанель Іман, Пріянка Чопра і Сиара.

Костюми та комбінезони на випускний: що ще варто купити в магазині стильного одягу

Традиційні сукні для званих вечорів підходять не всім. Якщо ви не любите подібні наряди, варто замовити трендовий костюм. Це справжній хіт сезону від Софі Тернер і Карди. Ви можете вибрати комбінезон, штани і жакет або топ з спідницею.

Міні або сукні для сміливих

Дизайнери пропагують максимальну відкритість. Тому нестандартні рішення і традиційні вечірні білі сукні створюються з мінімальною довжиною спідниці. Зірки шоу-бізнесу не обмежують вас у відтінках, принтах і декорі. Головне, щоб плаття було коротким. Міні вибирають Кирнан Шипка, Шарліз Терон, Тейлор Свіфт і Єва Лонгорія.

Асиметрія: елегантне вечірнє плаття через призму оригінальності

Відмова від банальностей - девіз фешн-індустрії в новому сезоні. Зірки шоу-бізнесу повністю згодні з цією думкою. Тому поряд з традиційними нарядами з'являються моделі з нестандартним кроєм. Асиметричні сукні воліє Єва Лонгорія, Леді Гага, Розі Хантінгтон Уайтлі і Слік Вудс.

Як справжній шопоголік я довго шукала плаття, схожі на вбрання знаменитостей, і відкрила для себе інтернет-магазин invogue.ua. Тут легко підібрати сукні від топові брендів.