11.05.2021, 12:45

Модні сукні на літо 2021-найсильніші тренди

Віктор Білий | Всі новини автора

Весна в розпалі, і чому б не зустріти новий сезон максимально красиво, відповідно до трендів – легким і повітряним гардеробом. В цьому році будуть популярними сукні посипані трояндами, елегантного крою, приталені та пов'язані вручну гачком. Ці моделі будуть хітом в найближчі кілька місяців.

Наймодніші літні сукні 2021 року: мереживо

Один з мотивів сезону весна-літо 2021-чуттєве мереживо, яке повинно з'явитися в ваших гардеробах у вигляді ніжних і надзвичайно жіночних суконь. Наймоднішими будуть моделі в пастельних тонах - вересковий, пудрово-рожевий або небесно-блакитний відмінно впишуться в модні тенденції цього року. Також варто пошукати біле мереживне плаття, бажано з V-подібним вирізом або рукавами-ліхтариками, які також повертаються в моду. Для пляжу відмінно підійде біле мереживне плаття в стилі оверсайз, яке забезпечить комфорт в жарку погоду.

Читайте також: Модні та елегантні сукні для роботи в офісі

Модні літні сукні 2021: квіткові мотиви

 Квітковий мотив - один з найпопулярніших хітів теплих сезонів останніх років. Цього літа на вулицях пануватимуть романтичні та ультра-жіночні сукні з квітковим принтом. Зверніть увагу на моделі з дрібними польовими квітами, а також з трояндами або ліліями. Цього літа довжина квіткової сукні не має меж, адже навіть найвідоміші дизайнери пропонують свої творіння практично у всіх можливих варіантах – максі, міді та міні. Поряд з мереживними сукнями, будуть вітатися жіночні прикраси у вигляді оборок, рюшів, буфів або стрічок. Також варто приміряти квіткове плаття в стилі baby doll або в класичному фасоні конверт з вирізом під грудьми.

Читайте також: Ідеальний фасон: Як підібрати вечірню сукню за типом фігури

Модні сукні на літо 2021: асиметрія

Плаття на одне плече - надзвичайно цікава пропозиція для літа цього року, повз якого неможливо пройти байдуже. Асиметрія любить повертатися до модних тенденцій кожні кілька сезонів. Варто звернути увагу на сукні максі в грецькому стилі, бажано в насичених яскравих тонах. Також буде в тренді модне вбрання на літо-приталене міні-сукня з довгими або об'ємними рукавами, бажано зі зручного трикотажу або повітряної віскози. Сукні на одне плече з іспанським вирізом, які після декількох років відсутності знову лідирують у багатьох весняно-літніх колекціях, будуть ідеальним рішенням для побачень і галасливих вечірок.