16.06.2021, 17:26

Жилет жіночий – стильна річ на будь-який сезон

Олег Білоусов | Всі новини автора
жіночі жилети

Жіночий спортивний жилет протягом багатьох років був одним з найбільш недооцінених предметів одягу. Всупереч його зовнішньому вигляду, його можна використовувати не тільки в холодні дні. Нині, завдяки величезній різноманітності цього предмета гардероба, його можна носити і влітку – досить просто вибрати відповідний матеріал. У магазинах одягу сьогодні представлені класичні та фешн моделі, а також зі смаком виконані шкіряні жилети. З чим же поєднувати цей унікальний предмет одягу?

З чим носити жіночий жилет

Класичний жіночий жилет підходить до багатьох блузок і сорочок. Варто додати, що він гарно виглядає у тандемі з водолазкою та звичайною футболкою. Що стосується низу, то в цьому випадку найкраще підійдуть як класичні штани, так і джинси. Більш сміливі дами також можуть поєднувати жилет з сукнею. Якщо ви ще не придбали цим стильним предметом гардеробу, заходьте на сайт популярної української торгової марки одягу та аксесуарів для спорту та активного відпочинку Freever. Жіночі жилети Freever не тільки теплі та легкі, вони ще й вельми елегантні. Тут ви зможете придбати жіночий жилет під будь-який образ.

Багато модниць напевно задаються питанням, як підібрати жилет до своєї фігури? Дуже просто: перед покупкою зверніть увагу на крій конкретної моделі. Розкльошена жіноча жилетка вдало приховає повні стегна, а трохи укорочені приталені або Напівприталені фасони ідеально підійдуть для дівчат з чітко вираженою талією. Прямий крій жилетки сховає "зайві сантиметри", не створюючи мішкуватий образ.

Ідеальний вибір для повсякденного лука

Жіночі спортивні жилетки – ідеальне рішення для повсякденного стилю. Ці моделі добре проявлять себе під час тривалих прогулянок або поїздок за місто. 100% комфорт, які гарантують жилетки, аж ніяк не означає, що в них не можна виглядати стильно. Жіночі безрукавки приглушених кольорів, спеціально підібрані до стилю, зроблять даму сліпучою навіть на прогулянці. У міжсезоння варто мати у своєму гардеробі жилет з капюшоном, який надійно захистить від вітру.

Хіт останніх сезонів

Хоча жіночий жилет у багатьох асоціюється тільки зі спортивним стилем, не можна заперечувати, що це одна з наймодніших безрукавок. Ця унікальна модель вже кілька сезонів міцно закріпилася в модному тренді і відмінно доповнює стиль casual. Наприклад, жилет рожевого кольору буде мати гарний вигляд з сорочкою в клітку.

Жіночі довгі жилети: з чим їх поєднувати?

У довгому жіночому жилеті будь-яка дівчина буде виглядати приголомшливо, якщо поєднувати його з повітряною та короткиою сукнею. Хоча, на перший погляд, цей вигляд може здатися трохи невідповідним, це не так. Ці два предмети одягу приголомшливо виглядають один з одним. У цьому випадку трохи сміливіші дами можуть зійти з розуму від вибору кольору.

Ще кілька років тому представниці прекрасної статі уникали жіночих жилетів. Безумовно, це було пов'язано з тим, що пані не знали, з чим поєднувати спортивні жіночі жилети. Зараз, зокрема, завдяки модним блогерам, жіночі гардероби відмінно поповнились цими предметами стильного образу.

теги: