26.06.2021, 16:38

Жіночі кросівки від українських брендів

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Ще якихось десять років тому жіночі кросівки можна було зустріти у спортзалах, на пробіжках та пікніках. Сьогодні ж вони з функціонального спортивного взуття перетворилися у гарячий тренд, предмет бажання та незамінну річ будь-якого стильного гардеробу.

Кросівки: які вони бувають?

Сьогодні межі між стилями стираються: ми можемо легко одягати спортивні речі в офіс чи ресторан, наприклад. Але все ж існує базовий поділ кросівок на види. Це корисно знати, обираючи нову пару. Отож, кросівки бувають:

  • Для бігу. Миски з амортизацією, багато отворів для вентиляції, особливі технології для захисту стопи, низькі краї та маленька вага взуття — ось головні характеристики цих кросівок.

  • Для трекінгу. Довгі прогулянки нерівними дорогами потребують особливих характеристик: міцна та масивна підошва з протектором, грубі матеріали, що захищають ногу, відповідний дизайн та кольори.

  • Для різних видів спорту. Фітнес, теніс, баскетбол, волейбол, футбол — усе це різні напрямки у взуттєвому виробництві. Кожна пара відрізнятиметься власними особливостями, характерними для конкретного виду спорту. Таке взуття варто обирати предметно, у спеціалізованих виробників.

  • Для міста. Найпопулярніша категорія, де представлено неймовірно багато моделей, кольорів, декоративних та стильових рішень. Міські кросівки бувають зі шкіри та замші, екошкіри та текстилю, лаковані та декоровані різними способами. Тут у виборі варто керуватися власним смаком та вподобаннями.

З чим носити кросівки?

З легкої подачі модних інфлюєнсерів та фешн-експертів кросівки проникли у повсякденний, діловий і навіть святковий гардероб. Їх носять з усім і всюди, перетворюючи спортивне взуття на базове. Якщо ви тільки шукаєте свою ідеальну пару «під все», то обирайте моделі, що поєднуються з такими речами:

  • Брючний костюм. Найгарячіше поєднання десятиліття! Стильно і комфортно: образ виглядатиме формально та елегантно, при цьому ноги будуть ніби «на відпочинку».

  • Сукня. Цей дует вже став класикою. Спортивні сукні поєднуйте з яскравими масивними кросівками, а елегантні та жіночні — з лаконічними моноколірними моделями взуття.

  • Джинси. Безсмертне поєднання, яке переживе будь-які тренди. Класичний денім та кросівки — найідеальніша пара модного всесвіту.

  • Шорти. Дуже зручно носити полегшені кросівки з сітки та текстилю влітку, коли треба багато ходити. Будь-які поєднання з літніми речами виглядатимуть гарно, при цьому ви бережете свої ноги.

  • Пальто. Восени та навіть теплою зимою кросівки теж стануть у нагоді! Поєднання з класичним пальтом довжини міді викликало багато дискусій, але врешті-решт прижилось на довгі роки.

Це лише кілька варіантів, як можна вводити кросівки у модний гардероб. Насправді ж їх набагато більше! Шукайте свою ідеальну пару у магазині Всі. Свої: тут зручний каталог, великий вибір моделей від українських дизайнерів, швидка доставка та класний сервіс.

теги: