01.12.2021, 23:01

Жіноче пальто сезону осінь-зима 2012-2013

Ольга Ранська | Всі новини автора
женские пальто

У нинішніх модних колекціях жіночих модних пальто кількість моделей така, що навіть найвимогливіші модниці зможуть знайти для себе відповідний фасон.

Особливо популярні в цьому сезоні приталені пальто, пальто-дзвіночок, пальто-трапеція та манто. Але фаворит сезону – тренч, який може представляти не тільки стиль мілітарі, але й бути елементом класичного стилю.

Про модне взуття сезону осінь-зима 2012-2013 читайте тут

Найбільш актуально в цьому сезоні пальто середньої довжини. Однак цей факт не повинен беззастережно впливати на ваш вибір. У довгому пальто ви не будете виглядати старомодно, тому що розкіш та жіночність теж нині в моді. Єдиний мінус довгого пальто – його непрактичність, адже сучасним жінкам доводиться багато пересуватися. Тому для них дизайнери розробили численні моделі коротких моделей.

Найпопулярніші матеріали, використовувані для жіночих пальто в новому сезоні – хутро і шкіра. Причому використовуються вони і як основний матеріал, і як оздоблювальний. Але в'язані тканини, особливо пастельних відтінків, також актуальні.

У моду осінньо-зимового сезону 2012-2013 впевнено увійшли також пальто в клітинку, яка може бути великою, дрібною, ледь помітною або контрастною – що вам більше подобається. Щодо інших принтів, то тут дві основні тенденції: імітація зміїної шкіри (відповідно до прийдешнього року Змії) і малюнки під шкури тварин, серед яких на першому місці – леопард.

Що стосується кольору, то в модному жіночому пальто перевага віддана яскравим кольорам з елементами нейтральних тонів. Також як і раніше актуальне поєднання чорного з білим.

  

Мода для знаків зодіаку: читайте тут

Ще одна особливість модного жіночого пальто цього сезону-застібки: в деяких моделях вони взагалі відсутні, а у інших замість гудзиків ремінь, присутні також застібки-невидимки.

Читайте ще: Модне чоловіче пальто – яке в цьому сезоні?