09.07.2022, 17:31

Сукні для святкування перемоги

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Зовсім скоро обов'язково відбудеться велика подія, на яку чекає кожен українець – наша перемога. Та, на яку ми чекаємо вже дуже давно із завмиранням серця і заради якої ми сьогодні об'єдналися так, як ніколи раніше.

Стилісти вже заздалегідь почали розглядати варіанти, в чому дівчата святкуватимуть довгоочікувану перемогу і ми вже сьогодні готові показати топові варіанти образів на довгоочікуваний і важливий день.

Перше, що треба відзначити – що при виборі образу для дня перемоги, звичайно ж, варто особливу увагу приділити виробнику – погодьтеся, купити сукню українського бренду на святкування перемоги України у війні – не просто символічно, а й максимально патріотично.

Обираємо сукню для святкування перемоги

Отже, коли з виробником сукні ми визначилися, настав час приділити особливу увагу фасону, стилю та кольору. Щодо кольору – ідеальним рішенням буде вибрати всі відтінки прапора України – синій та жовтий. Також не забувайте, що сьогодні на піку популярності всі принти та написи з патріотичним посилом. Це може бути все, що завгодно: написи та слогани, пов'язані з Україною, герб, прапор та інші речі з елементами патріотизму.

Ідеальний стиль і фасон моделі - романтична сукня довжини міді або до колін, яка не сковує рух і підкреслює за рахунок м'якості тканини всі переваги своєї володарки. Негласний дрес-код для дівчат звучить так – купити сукню на день перемоги потрібно ту, яка підкреслить вашу жіночність, створить акуратний та лаконічний образ та покаже всьому світу, що Україна – понад усе!

Найкращі сукні для головного дня в Україні

Хочете виглядати бездоганно та доречно у день перемоги? Тоді не обирайте надто коротке та відверте вбрання. У такий день краще віддати перевагу романтизму та класиці, а не сексуальності.

Зараз мода на патріотизм набирає обертів і щоб показати свою любов до батьківщини та підтримати національну ідею, обов'язково треба додати до свого гардеробу сукні у традиційному стилі. Звичайно найпопулярніша серед них – сукня вишиванка. Орнамент, який розміщений на сукні та стане ідеальним показником духовної сили та мудрості нашого вбрання.

Віддайте перевагу таким національним сукням:

• Вишиті великі квіти,

• Яскрава вишивка на темній тканині,

• Варіанти з різними деталями у етно-стилі.

Прекрасно також буде і те, якщо візерунок на сукні буде вишитий із орнаментом, який є символом країни.

Відмінним варіантом окрім образів з патріотичними малюнками, написами та принтами буде сукня у вінтажному стилі, яка віддає данину предкам і переосмислює старого в удосконалене нове. Сюди ж можна віднести й моделі у селянському стилі – сукні з рукавами, рюшами, оборками та мереживом.

Аксесуарам – бути!

І не забудьте доповнити свій образ оригінальними аксесуарами. Навіть проста сукня в один колір загає яскравими фарбами, якщо одягнути разом з ним гарний вінок або обідок у квіти, червоне намисто або браслети, додати тематичну сумку до комплекту, шарф або хустку.

І найважливіше, що має бути в образі до дня перемоги – щира посмішка, сльози радості та безумовна любов до своєї землі та країни. Зовсім скоро ми з вами вийдемо на вулиці своїх міст, заспіваємо в унісон гімн України і обіймемося, а поки що, готуємо вбрання на свято, що наближається, і віримо в нашу швидку перемогу. Слава Україні!