22.09.2022, 11:17

3 останніх колаборації PUMA

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Спортивний бренд PUMA постійно працює не лише над власними лініями одягу, а й над колабораціями з іншими брендами. Така співпраця завжди приводить до появи нових свіжих ідей та поєднань, шикарних дизайнів та удосконалених технологій. Знайти такі товари можна на ua.puma.com, офіційному сайті бренду.

UKRAINE COLLECTION

UKRAINE COLLECTION вийшла під гаслом «Незламні та незалежні» у 2022 році. Вона складається з простої капсули, в яку увійшли п’ять позицій. Це жіноча та чоловіча толстовки, штани унісекс, футболка вільного крою та білі кеди Mayze Glow Women's Trainers.

Особливості колекції українського одягу:

  • поєднання кольорів державного прапора України;
  • проста й продумана посадка одягу;
  • вуличний стиль поєднано з вишуканістю.

Одяг зручний та приємний на дотик. У деяких моделях з колекції використано рішення Bye Dye зі зменшенням викиду барвників. Екологічні тренди націлені на покращення становища довкілля.

FELIPE PANTONE

Колаборація PUMA та художника Феліпе Пантона представлена як поєднання класичного одягу та діджитал-простору. Цифрова естетика, дизайн з лініями, градієнтами й пікселями — це загальні риси колекції. Тут представлено футболки, куртки, шорти та спортивні штани.

Всі моделі відрізняються простотою силуету, який може підкреслити фірмовий стиль бренду Пума. Яскраві кольори, градієнти й елегантний брендинг — це про оформлення. Також в колекції є дві пари кросівок: Cruise Rider та Mirage Tech. Вони мають проміжну підошву та полімерні вставки для міцності.

SUEDE CLASSIC НА ВСІ ЧАСИ

Одяг та взуття з колекції SUEDE CLASSIC було представлено понад 40 років тому. Досі форми й конструкції зберігають актуальність та користуються популярністю серед спортсменів. Тут є олімпійки, штани, футболки та кеди. 

Цього року колекцію представляє український гурт KALUSH, який зайняв перше місце на Євробаченні 2022. Двоє представників гурту, Олег Псюк та КилимМен, презентують зручні кеди з цієї лінійки Suede Classic XXI Trainers та спортивні костюми з помітним брендингом PUMA.

теги: