08.10.2022, 02:13

Яку піжаму вибрати для прохолодних вечорів?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Незалежно від того, чи ви спите рекомендовані 8 годин, чи віддаєтеся ночі для наступного блокбастера Netflix чи нової книги, зручні піжами жіночі – це обов’язковий атрибут. Яку вибрати для найхолодніших місяців року, щоб насолодитися комфортом і виглядати жіночно? Ознайомтеся зі списком найкрасивіших піжам, ідеальних для довгих вечорів і лінивих ранків вихідних.

У чому спати восени й взимку?

В осінньо-зимовий період ми віддаємо перевагу теплим піжамам, які можуть бути як цільними, так і двокройними. Важливо, щоб у них були й довгі рукави, і довгі штани, щоб нам не було холодно. Але й варто подумати, чи подарує вам найбільший комфорт і зручність саме така піжама. Не всі люблять спати в довгих штанях і блузці. Замерзлим людям, можливо потрібно знайти інші варіанти. Низ також є важливим питанням. Ми можемо вибрати жіночі піжами з широкими штанами, а також ті, що мають легінси або штани-джоггери з манжетами до щиколотки. Конструкція найкраще підлаштовується під ваші індивідуальні переваги, щоб забезпечити максимальний комфорт під час відпочинку.

Який матеріал для піжами осінь/зима?

Купуючи піжаму, ми найчастіше звертаємо увагу на її зовнішній вигляд, забуваючи про матеріал, з якого вона виготовлена. Якщо говорити про піжами для осінньо-зимового періоду, то найкраще вибирати ті, що виготовлені з бавовни. Суміші бавовни, фланелі або поліестеру також досить хороші. Бавовна забезпечує ідеальні умови теплоізоляції, вона водночас дозволяє нашій шкірі дихати. Ця тканина дуже приємна на дотик і м'яка, тому піжама з неї обов'язково виправдає всі наші очікування.

Очевидно, що жіноча піжама на осінь і зиму повинна бути теплішою, ніж та, яку ми носимо влітку, але не всім буде зручно в дуже теплій фланелі. Варто регулювати товщину тканини відповідно до того, як ми почуваємося вдома. Якщо ви типова холодна людина, то вельвет або згадана вище фланель буде доречними. В інших випадках цілком вистачить атласу, бавовни й поліестеру.

На що звернути увагу при виборі піжами

Оскільки домашній одяг став нашою повсякденною формою, ми все більше уваги приділяємо вибору таких речей, як спортивний костюм, легінси та піжами. Одяг, який ми будемо носити вдома, має бути не лише зручним, але й стильним та гармоніювати з нашим почуттям естетики. М'які тканини, трикотаж, що обволікає, стильний крій, модні кольори й навіть унікальні принти. 

Атласна піжама на осінь та зиму - комплект з довгими штанами та сорочкою

Жіноча атласна піжама на сьогодні є самим жіночним варіантом. Альтернативою класичному комплекту з шортами й мереживним топом, що підходить для найхолодніших місяців року, стане не менш елегантний комплект з довгими штанами й блузою-сорочкою. Така модель подарує свободу рухів і водночас дозволить відчути себе особливою. Ви можете вибрати однотонні атласні піжами насичених кольорів, а також з оригінальними візерунками: тропічними принтами, романтичними квітами чи смужками.

Піжамний комплект для любителей комфорту

Жіноча бавовняна піжама буде не менш елегантною, особливо якщо вибрати класичний крій з верхом на ґудзиках. Вибір моделей такого типу величезний, як за кроєм, так і за кольором і візерунком. Чудовим вибором для прохолодних вечорів стане комплект з легінсами та вільнішим світшотом оверсайз - відмінний варіант для любителів спортивного стилю. Також цікавою пропозицією є жіночі бавовняні піжами з прямими штани та блузою з довгими рукавами з цікавим принтом. Кожен комплект забезпечить 100% комфорт, адже якісна бавовна ідеально лягає на фігуру, дихає, здорова та приємна на шкірі, а також гарантує повну свободу рухів.

Найкраща піжама - 5 важливих правил

  1. Піжама повинна бути вільною і на 1 розмір більше. Дивіться, щоб ніщо заважало, обмежувало рухи, різало шкіру. Найкраще підійдуть штани на вільній гумці, яка не натирає шкіру, та широкі футболки, светри тощо.
  2. Підбирайте піжаму відповідно до сезону. Це питання не тільки комфорту, а й здоров'я. Невідповідна піжама може викликати проблеми з дихальною та сечовидільною системами.
  3. Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлена ​​піжама. Все ж таки краще вибирати натуральні тканини, для зими найкраще підійде бавовна (теплий, м’який матеріал з теплоізоляційними властивостями, ефективно захищає від холоду, не ризикує перегрітися чи пітніти), а для літа – шовк або віскоза. Синтетичні матеріали не забезпечують хорошого повітрообміну.
  4. Кольори також мають значення, не лише естетично. Вони впливають на наше самопочуття. Ось декілька кольорів, що розслаблять: темно-синій, сірий, пастельний. Уникайте яскравих кольорів.
  5. Якщо ви годуюча мама, то найкращою піжамою буде модель зі знімними лямками або великим вирізом (блузки на ґудзик або блискавках). Вам не доведеться знімати піжаму, щоб погодувати дитину.
теги: