27.01.2023, 21:26

Де можна купити військовий одяг?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Сьогодні військовий одяг - один з найзатребуваніших товарів на ринку. В час, коли армія стоїть на захисті суверенітету України, чисельність військових збільшується, потрібне екіпірування та одяг. Саме тому ви повинні знати, де купити тактичний одяг у Львові. 

Символіка - магазин, де ви знайдете все необхідне, від білизни до куртки. Асортимент магазину представлений на сайті symvolika.com.ua, де зручно переглянути категорії та додати вподобані найменування у кошик. Формений одяг властиво носити військовим та іншим державним структурам МНС, ДСНС, МВС, охорони. Для цих державних структур ви знайдете одяг в інтернет-магазині “Символіка”. Магазин відправляє замовлення по Україні. 

Якісні характеристики тактичного одягу 

Військовий одяг має високі експлуатаційні характеристики. Одяг зносостійкий, адже виготовлений з міцних матеріалів, суміші синтетичних тканин та бавовни, а у випадку флісів - синтетики, що швидко сохне. Високоякісні матеріали, фурнітура та крій - запорука довговічності тактичного одягу. 

Тактичний одяг здобув свою популярність і завдяки високим характеристикам теплоізоляції, тканина пропускає повітря, але разом з тим утримує тепло. Для того, аби ви могли забезпечити теплий шар одягу, чудово підходить фліс. Сама тканина легка, не сковує рухи, разом з тим тримає тепло. Аби утримати тепло в холодну пору року потрібно кілька шарів одягу. Спідня білизна, середній шар та куртка. Без цього ви ризикуєте замерзнути, адже тепло не затримується.

Не меншу роль грають і головний убір, баф, рукавиці. Штани та рукави куртки мають велкро липучки, що фіксують одяг, враховуючи обхват рук та ніг. Так, одяг надійно зберігає тепло. Кожна деталь продумана до дрібниць, фурнітура міцна, нею легко користуватися, вона забезпечує швидкий доступ до кишень та дозволяє одягнути й бути в повній готовності за лічені секунди. 

Забарвлення маскує на місцевості, для цього обирають кольори природних відтінків. Крім того, військові дуже багато рухаються, тому важливо, аби рухи не сковувались. 

Де купити одяг для військових та державних підрозділів

Купити військовий одяг за вигідними цінами можна в Символіці. Тут надають консультації телефоном, ви зможете придбати всі товари онлайн, обравши потрібні позиції на сайті. 

Символіка обирає перевірених постачальників. Ви можете придбати комплект одягу або один з елементів, що необхідні в польових умовах. Так, рибалки, туристи, мисливці також є частими клієнтами магазинів військового одягу. На природі, в польових умовах важливо залишатися непоміченим, а найголовніше - це зручність. Ергономічність форми і в тому, що вона має багато кишень, всі необхідні дрібні речі можна носити з собою та мати швидкий доступ до них. 

Символіка пропонує вибір та надійність тактичного та військового одягу. Ви завжди можете розраховувати на консультацію менеджера та доставку в обумовлені терміни. Купувати в магазині “Символіка” - надійно та вигідно.