25.02.2023, 14:56

Ідеальна жіноча сумка - яку вибрати, на що звернути увагу?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Жіноча сумочка — це неодмінне доповнення до образу кожної жінки, яка піклується про стиль. У пошуках ідеальної моделі важко визначитися, яку з них вибрати. Засклені виставки в торгових центрах спокушають різноманітністю стилів, видів шкіри та розмірів, а модельєри роками пропонують нові форми. 

В магазині TEANA ви можете вибрати сумки шопери, зручні сумки-месенджери або елегантні клатчі, які ідеально підходять для вечірок і банкетів, та багато іншого. На сайті ви знайдете якісні товари виключно від українських виробників. Серед такого потоку сумочок, придатних для різноманітних виходів, легко загубитися. Ось декілька популярних виборів.

Великі та місткі, надзвичайно популярні сумки шопери

Майже кожна жінка любить шопінг. У такі моменти найкращий друг жінки – містка господарська сумка, така як шопер “Basic”. Жіночий шопер може мати різні види. У одних є дві ручки, в інших — одна, щоб легко перекинути через плече, але всіх об'єднує одне — велика місткість. Шопер зазвичай має прямокутну або трапецієподібну форму, посилене дно і одну, максимум дві місткі камери, щоб вмістити багато речей.

Як носити шопер? Залежно від довжини лямок ви можете надіти його на плече і комфортно прогулюватися алеями торгового центру. Сумки для покупок також можна легко носити в руці — їх ручки зазвичай посилені й можуть витримувати дійсно велике навантаження. Багато жінок в якості класичних робочих сумок вибирають шопери — не дивно, в них легко поміститься ланчбокс з домашнім салатом, документи й ноутбук.

Шопери шиють з таких матеріалів:

  • бавовна
  • поліестер
  • нейлон
  • шкіра або екошкіра
  • лляна тканина

Кожен має свої переваги та недоліки, і вибір залежить від особистих вподобань та функціональності сумки.

Еко-сумка для покупок — як випливає з назви більш екологічна, за умови, звичайно, що вона буде використовуватися досить довго. Лляний шопер, полотняна сумка для покупок або будь-яка інша тканинна сумка безпечніша для навколишнього середовища.

А може сумка хобо?

Сумка хобо трохи нагадує півмісяць, тому що має заокруглений низ. Зазвичай вона оснащена однією ручкою, що дозволяє зручно носити її на плечі. Вона надзвичайно м'яка і легко адаптується до фігури того, хто її носить. Дехто називає її речовою сумкою, не дарма — вона містка і дуже зручна, можна цілий день гуляти містом і не відчувати її ваги. Незалежно від того, скільки покупок ви зробите під час прогулянки, сумка хобо буде вас сміливо супроводжувати.

Сумки месенджери — їх люблять усі жінки

Сумки месенджери є одними з найпопулярніших жіночих сумок. Можете звернути увагу на сумку "Alana". Вони мають квадратну або прямокутну форму, середні розміри й довгий ремінець, що дозволяє носити їх як через плече, так і як крос-боді. Є причина, чому сумки месенджери панують у жіночому гардеробі — вони представлені в незліченних кольорах і візерунках, тому підходять до будь-якого стилю — від романтичного до ділового. Їх об'єднує одне — велика кількість внутрішніх кишень і надзвичайний комфорт при носінні.

Сумочка-клатч


Цей вид жіночої сумочки був і буде модним завжди. Клатч вважається обов’язковим атрибутом під час вечірніх зустрічей. Як правило, він не має ручки, але зараз на деякі моделі виробники кріплять делікатний ремінець або ланцюжок.
Клатч — це невелика сумка прямокутної форми, в яку помістяться всі необхідні жіночі аксесуари та косметика. Заведено вважати його ідеальним доповненням до вечірніх суконь, оскільки він не впадає в око і делікатно підкреслює вбрання. Однак його можуть використовувати й протягом дня. Також слід пам'ятати, що клатч повинен підходити за кольором до одягу і нігтів.

теги: