16.05.2023, 16:40

Як правильно вибрати лампу для манікюру?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Існує безліч видів ламп, які можна використовувати для професійного манікюру. Потужність ламп, тип лампочок і інші параметри визначають комфорт під час манікюру. Яку лампу краще вибрати і що враховувати при виборі?

Правильно підібрана лампа для манікюру також забезпечує комфорт клієнтам під час відвідування салону.

На що звернути увагу при виборі світильника?

Є кілька основних критеріїв, на які варто звернути особливу увагу, незалежно від того, вибираємо ми лампу для салону краси або для будинку:

  • Потужність лампи. Впливає на швидкість обслуговування. Затвердіння, наприклад, гібридних лаків займе кілька хвилин, якщо ви використовуєте УФ-лампу. У свою чергу, у випадку зі світлодіодною лампою затвердіння лаку може зайняти менше пів хвилини.
  • Відтінки гель-лаків, які ви використовуєте при виконанні манікюру, мають найрізноманітніші кольори. Тому важливо правильно їх розпізнати. Лампа, яка не випромінює світло певного кольору, дозволить нам точно підібрати кольори. Тому найкраще вибрати лампу, яка гарантує нам білий потік світла.
  • Світлодіодна або УФ-лампа. Більшості з нас відомі відмінності між цими типами ламп. Найголовніше при виборі одного з них — враховувати економічну ефективність. Крім того, важливий термін служби лампи.
  • Тип манікюру, який ми виконуємо, - не кожна лампа завжди зможе правильно закріпити кожен тип лаку. Акрил, гелі або гібриди — це різні види манікюру, тому лампу потрібно підбирати з урахуванням цього критерію.
  • Безвідмовність. Щоб гарантувати постійну і правильну роботу лампи, слід вибирати виробника, лампи для манікюру якого будуть особливо довговічні. Ця функція має великий вплив на якість обслуговування та задоволеність клієнтів.
  • Інтенсивність використання лампи. В залежності від того, чи будемо ми використовувати лампу кілька разів на місяць (для своїх цілей) або кожен день, ви повинні підбирати тип лампи під свої потреби.

УФ або світлодіодна лампа

У продажу доступні гібридні лампи трьох типів: УФ, світлодіодні та УФ/світлодіодні лампи . УФ-лампа вважається більш старим типом продукції і для затвердіння лаку потрібно трохи більше часу, ніж у випадку з моделями, що використовують світлодіодну технологію. Через деякий час зазвичай необхідно замінити встановлену в ньому люмінесцентну лампу. УФ-лампи найдешевші. У свою чергу, LED-лампа полімеризує гібридний лак швидше, ніж УФ-модель, а також добре справляється з сильно пігментованими квітами. На жаль, вона не підходить для лікування гелевих або акрилових нігтів. УФ / світлодіодна лампа виявляється найбільш універсальною, в якій використовуються дві довжини хвилі, твердіють всі засоби для укладання нігтів — як гелі, так і гібридні лаки.

теги: