22.05.2024, 19:23

Трендові прикраси для вечірнього або святкового образу

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Стильні прикраси — невід'ємна частина гармонійного образу. Святковий вихід — урочистий захід, на якому хочеться сяяти. Однак одягнути все найкраще одразу, щоб привернути увагу до своєї персони, не вийде. Доповнювати вечірнє вбрання складніше за повсякденне — «правило трьох» у таких випадках діє жорсткіше. Оптимально обмежитися 1-2 коштовностями. Відмінне рішення — трендові, ексклюзивні прикраси: чудові ювелірні кафи, незвичайні масивні каблучки, вишукані кольє з яскравими самоцвітами. Достатньо вибрати одну з таких коштовностей, щоб виглядати стильно та привертати захоплені погляди.

Прикраси для ефектного виходу

Ювелірні прикраси творять дива. З ними будь-яке вбрання може заграти новими фарбами. Досить навчитися цікаво комбінувати коштовності, щоб завжди виглядати чарівно. Безпрограшний варіант для вечірнього або урочистого виходу — незвичайні прикраси:

  • Великі каблучки. Яскраві масивні прикраси носять на правій руці. Для вечірньої сукні краще вибирати моделі, доповнені дорогоцінним камінням. Це може бути один центральний елемент або розсип самоцвітів.
  • Яскраві кольє. Елегантна прикраса, яка додає шику і підкреслює розкіш вишуканого вбрання. Завжди актуальні вироби з перлів різних тонів. Однак для урочистих виходів допускається будь-яка стилістика ювелірних виробів — від мінімалізму і бароко до шеббі-шику і конструктивізму.
  • Незвичайні сережки. Об'ємні моделі-грона, неймовірної довжини підвіски і навіть ювелірні кліпси. Для доповнення вечірнього образу можна використовувати будь-які прикраси, не забуваючи про гармонійне поєднання кольорів і текстур. Чудовим рішенням стануть виразні кафи, а якщо підходять за стилем, то й чудові сережки-люстри. 
  • Золоті браслети. Допомагають створювати розслаблений, але стильний образ. Як і будь-яка вечірня прикраса, браслет повинен чимось приваблювати. Це може бути поєднання кількох металів, яскраве дорогоцінне каміння, незвичайне плетіння, багатошаровість або оригінальні підвіски.

Прагнучи привернути до себе увагу, не потрібно забувати про помірність. Ексклюзивні прикраси — завжди яскраві елементи. Дуже важливо не перестаратися, щоб образ не вийшов перенасиченим. 

Прикраси до святкового вбрання: правила і поради експертів

Сміливі експерименти допускаються в повсякденному образі. Однак вони не завжди доречні, якщо йдеться про вечірнє та святкове вбрання. Підкреслити бездоганний смак допоможуть такі поради: 

  • Спочатку вибирайте сукню. Тільки після цього потрібно переходити до коштовностей. 
  • У пріоритеті натуральні та дорогоцінні камені, благородні метали. Незалежно від трендів конкретного сезону біжутерія — не найкраще доповнення вишуканого вечірнього вбрання. 
  • Що багатше оздоблення сукні та помітніший декор, то скромнішими (розмір, колір) мають бути прикраси. Коштовності призначені для гармонізації образу. Наприклад, за наявності помітного декору біля горловини і плечей слід доповнити вбрання браслетом або незвичайними сережками, відмовившись від кольє.
  • Основа вечірнього образу — сукня. Фокус має бути на ній. Прикраси — лише гарне доповнення. 
  • Акцент на переваги зовнішності. Прикраси завжди привертають увагу. Дівчатам з довгою красивою шиєю ідеально підійдуть висячі сережки. Красу витонченого зап'ястя підкреслить браслет, а увагу до декольте привернуть намисто або кольє.

Головне в образі — його гармонійність. Ключове завдання — зібрати всі елементи в єдине ціле, керуючись почуттям стилю.

теги: