15.02.2022, 18:20

7 аргументів, чому варто купити останній макбук 16 про

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Повернувши минулі корисні функції та приправивши їх рядом вдалих нововведень, фахівці з Купертіно довели, що не варто заново вигадувати велосипед.

Погляньмо на 7 головних аргументів чому варто купити Макбук Про 16 2021..

1 Продуктивність

M1 Max - найпотужніший чіп, який Apple колись вставляла в MacBook, і це видно.

Новий 16-дюймовий MacBook Pro розроблений з нуля, щоб бути монстром і можна сказати, що зараз він дійсно знаходиться на вершині харчового ланцюжка, знищуючи багато ультрапортативних та ігрових ноутбуків Windows. Більше того, йому навіть вдається гідно конкурувати з багатьма робочими станціями.

2 ОС

Разом із новими макбуками Apple випустила нову macOS Monterey. Це надійна та швидка ОС, яка підтримує роботу всіх функцій, необхідних для творчих особистостей.

У подальших оновленнях буде реалізована підтримка багатьох інших корисних функцій, наприклад Universal Control.

3 Дисплей

16,2-дюймовий дисплей Liquid Retina XDR у новому MacBook 16 Pro – один з найкрасивіших екранів.

Це яскравий міні-світлодіодний дисплей, з роздільною здатністю 3.5К та адаптивною частотою оновлення Apple ProMotion до 120 Гц.

На цьому екрані будь-який контент виглядає напрочуд вдало. Максимальна яскравість може досягати до 1600 ніт.

Кольори передаються насиченими та реалістичними, тіні добре контрастують, а яскраві плями сяють блиском.

4 Батарея

MacBook 16 Pro – це довговічний ноутбук, який показує кращі результати, ніж більшість суперників, маючи показник у 15+ годин роботи без підзарядки.

Цей новий MacBook Pro також пропонує швидке заряджання і може зарядитись від 0% до 50% приблизно за 30 хвилин.

5 Захоплення та відтворення аудіо. Камера

Завжди вітаються чудові веб-камери, і новий MacBook Pro 2021 поставляється з FaceTime HD 1080p, яка чудово передає деталі як на фотографіях, так і відео.

Хоча камера - довгоочікуваний крок уперед у порівнянні з веб-камерами 720p у більшості ноутбуків, Apple також встановила нову звукову систему з шести динаміків, що підтримують просторовий звук і Dolby Atmos, а також новий масив із трьох мікрофонів, призначений для кращого захоплення звуку.

6 Пристрої введення

Touch Bar зник, його замінили набагато корисніші та інтуїтивні функціональні клавіші. Клавіатура Magic є зручною для набору тексту.

Датчик Touch ID, вбудований у верхню праву клавішу, також вітається та працює добре.

Під клавіатурою знаходиться трекпад Force Touch, досить великий та точний для зручного використання.

7 Порти

Достатньо лише кинути погляд на будь-який край MacBook Pro 16 2021 року, щоб зрозуміти, що Apple все ж таки вирішила прислухатися до критики і оснастила цей ноутбук багатьма портами, які дійсно потрібні творчим професіоналам.

Новий MacBook Pro надає 3 порти Thunderbolt 4, слот для карт SDXC, HDMI-порт, роз'єм для навушників та новий порт для зарядки MagSafe 3.

Зрештою можна забути про використання хабів для отримання додаткових портів.

На додачу до вищезазначених аргументів важливо відзначити, що, вирішивши робити ноутбуки на основі власного заліза та програмного забезпечення, Apple отримала карт-бланш в оптимізації.

Так, при покупці MacBook 16 Pro ви отримаєте довговічний, потужний та надійний гаджет.