27.10.2020, 17:14

Як заощадити на купівлі побутової техніки

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Побутова техніка в будинку кожної господині - незамінна помічниця у всіх справах. Але добротна техніка - це задоволення не з дешевих. Дуже гостро це відчувається при переїзді в нову або після ремонту квартиру. Адже в такому випадку вам потрібно придбати все - починаючи від телевізора останньої моделі і закінчуючи звичайною кавомолкою. Дорожнеча товарів даної категорії змушує нас, покупців, шукати всілякі варіанти економії при покупці, але при цьому ніяк не програти в якості придбаних товарів. Пропонуємо вашій увазі поради, дотримуючись яких можна значно заощадити на покупці потрібної побутової техніки.

Способи економії

  1. Як ми вже переконалися, альтернативою купівлі в звичайному магазині або на ринку виступає віртуальна покупка в інтернет - магазині. Часто в рекламі по телебаченню ми чуємо, що робити покупки через інтернет вигідно в тому плані, що ціна товару буде менше. Порівнявши ціни в звичайному магазині і інтернет - магазині побачимо, що ваша економія може становити до 40% в залежності від виду і марки товару.
  2. Безліч інтернет - магазинів, в боротьбі за покупця, пропонують різного роду знижки, бонусні програми, проводять розіграші призів, промокоди. Ставши учасником таких програм, ви можете отримати значну знижку - від 10 до 50%.   
  3. Ще один спосіб економії - участь у проведених різноманітних і оригінальних акціях та розпродажах. Часто, особливо напередодні великих свят, магазини пропонують покупцям дуже вигідні умови: можна придбати одну одиницю товару зі значною знижкою, або купити перший товар за повну вартість, а другий - наполовину дешевше.
  4. Купівля товару в стокових магазинах побутової техніки. Найчастіше такі магазини виставляють на продаж привезену з-за кордону вживану, але в хорошому стані, або зовсім нову побутову техніку.
  5. Перед покупкою слід ретельно вивчити характеристики і порівняти ціни на старі і нові моделі. Заздалегідь потрібно визначитися, які функції повинна виконувати потрібна вам побутова техніка. Адже буває так, що одні й ті ж моделі, але різних виробників, маючи майже однакові характеристики, мають значну різницю в ціні. Володіючи такими знаннями, ви вбережете себе від дорогої покупки.
  6. Багато сайтів, які пропонують нам побутову техніку, використовують опцію «порівняти ціну» і ви самі можете вибрати відповідну вам модель за доступною ціною.