30.05.2021, 15:57

Як захистити телефон від ударів і води

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Смартфон — дуже корисний і потрібний гаджет, вартість якого досить висока, тому розбитий екран або потрапляння в телефон води вдарять по кишені. Чому варто відразу купити аксесуари до пристрою. А може краще вибрати ударостійкий і водонепроникний смартфон?

Захищений смартфон

Такі пристрої зараз є в інтернет-магазинах, звичайно, вони стоять трохи дорожче звичайних смартфонів, але це варто того.

Корпус такого телефону виконаний з якісного пластика з гумовими вставками. Заглушки захищають всі роз'єми, тому в нього не потрапляє пил і вода.

Наприклад, захищений телефон Hummer H5 може витримати занурення на глибину до двох метрів до 1 години. Екран захищений бортиком, тому падіння йому не страшні. При цьому смартфон не поступається іншим за своїми технічними характеристиками.

Якщо ви хочете захистити свій звичайний телефон від різних пригод, то є кілька аксесуарів для цього.

Бампер

Якщо у вас робота пов'язана з будівництвом, то вам точно потрібен бампер.

Він допоможе захистити телефон при падінні на бетонну підлогу з високих відстаней. Крім того, він буде захищений від пилу, ударів, подряпин. Виготовлений з полікарбонату або силікону. Він захищає тільки задню кришку і борти, приймаючи удар на себе. Також необхідно наклеїти захисну плівку, щоб уберегти сенсорний екран від подряпин з покриттям, на якому не залишається відбитків пальців.

Також бувають бампери з кріпленням для ременя, щоб носити на поясі.

Водонепроникний чохол

Водонепроникний корпус доступний для використання зі смартфоном, мобільним телефоном, плеєром і іншими гаджетами. Це прекрасний подарунок для тих, хто хоче зробити фотографії або відео під водою, або використовувати пристрій у вологих, дощових кліматичних умовах.

Для серферів, яхтсменів і рибалок, лижників і тих, хто просто хоче захистити телефон від води, потрібно придбати водонепроникний чохол. З ним можливо купатися в басейні, спокійно засмагати на пляжі, не побоюючись потрапляння піску.

Купуючи такий чохол до конкретного пристрою, можна дзвонити, слухати музику, фотографувати і навіть заряджати.

Є універсальні чохли, які підійдуть до будь-якого телефону. В цьому випадку ви зможете відповісти на дзвінок, а також фотографувати, бо корпус виготовлений з прозорого силікону.

Водонепроникні навушники-вкладиші

Водонепроникні навушники підійдуть до будь-якого пристрою з роз'ємом 3,5 мм. Відмінне доповнення до водонепроникного смартфона.