31.01.2022, 22:59

Навіщо потрібен зволожувач повітря в дитячій кімнаті?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Батьки, турбуючись про здоровий стан дитини, знають про важливість підтримки в дитячій досить вологого мікроклімату. Використання такого приладу є важливим фактором дитячого організму.

Якою має бути вологість

Рекомендоване зволоження кімнати для дітей 50%-70%, а в опалювальний період воно опускається до 10%, саме в цей час важливим є зволоження кімнатного мікроклімату, від нього залежить стан малюка.

Якщо дуже сухий кімнатний мікроклімат, слизова оболонка у малюка пересихає, носик закладає, внаслідок чого дитина часто прокидається. На думку лікарів, дихальні шляхи та сухе повітря вважаються поганими сусідами.

Прилад Duux

Компанія Duux з Нідерландів завдяки ультразвуковим технологіям створила зволожувач повітря Duux, що утворює простим поворотом перемикача за одну секунду холодний туман, що забезпечує потрібну для здоров'я навколишню вологість. У цей зволожувач можливе додавання ароматерапії. Електроенергії приладом використовується менше вісімдесят відсотків.

Прилад Duux Mushroom для зволоження кімнатного мікроклімату може одночасно виконувати функцію прекрасного нічника. Завдяки м'якому світлу у малюка буде відчуття спокою, затишку та безпеки у темну пору доби.

В ультразвуковому зволожувальному приладі Duux Ultrasonic Air Humibifier Mushroom вміщається близько одного літра. Такого обсягу вистачає для тривалої роботи приладу. Завдяки автоматичному відключенню приладу вам не варто турбуватися про воду, що закінчилася.

Робота приладу Duux – непомітна та тиха, він підтримує та зволожує кімнату дитини до тридцяти метрів кубічних. З цим зволожувачам батькам не знадобиться використання інших комплектуючих та фільтрів, потрібна лише звичайна вода для його наповнення. Завдяки компактності його можна прилаштувати в будь-якому приміщенні. Зволожувальний прилад із веселим дизайном приємно порадує малюка та батьків.

Функції, що виконуються зволожувачем кімнатного мікроклімату нічним приладом Duux Mushroom:

  • Розпорошення вологості за одну секунду завдяки технології ультразвуку;
  • Об'єм води, що міститься, до одного літра;
  • Одночасне виконання ролі нічника;
  • Не потрібні додаткові матеріали та фільтри;
  • Зручність та простота перемикання (вкл./вимк.);
  • Мале споживання електроенергії (на вісімдесят відсотків);
  • Після закінчення води спрацьовує автоматичний вимикач; безпечне зволоження 30 м³;
  • Безшумна робота приладу;
  • Компактність.

Прилад для зволоження кімнатного мікроклімату з одночасним нічним світильником Duux Mushroom DUAN02 запобігає пересиханню слизових оболонок, що виконують захисні функції в дитячому організмі.

теги: