02.03.2022, 18:40

Як вибрати правильний чохол для смартфона: матеріали та функції

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Вибір чохлів для смартфонів настільки великий, що може бути важко прийняти рішення. Адже ви хочете захистити свій мобільний телефон чохлом, щоб він працював добре і мав чудовий вигляд.

Оцініть потребу у захисті

Залежно від того, як ви використовуєте свій телефон, який ведете спосіб життя і куди ви відправляєтеся, вам знадобиться відповідний рівень захисту. Хто проводить час на човні, у подорожі, на роботі в полі чи в поході, має подумати про покупку міцного чохла, щоб захистити свій телефон від стихій. Той, хто не часто виходить із дому, може мати тонкий чохол.

Дізнайтесь більше про варіанти

Існує багато різних типів чохлів для мобільних телефонів: книжки (фліпи), які відкидаються для захисту екрана і можуть мати місце для зберігання кредитних карток. Чохли з батарей забезпечують додатковий час автономної роботи. Водонепроникні чохли дозволяють користувачам смартфонів уберегти смартфон від води.
Твердий футляр зазвичай складається з твердого пластику, тоді як бампер зазвичай є гумоподібним матеріалом, призначеним для того, щоб справлятися з ударами або падіннями.
М'які чохли часто виготовляються з гнучких матеріалів, таких як силікон або термопластичний поліуретан (ТПУ). Але кожен м'який чохол потребує ретельної перевірки перед покупкою, щоб смартфон не вилетів із нього. Як правило, завжди краще вибирати корпус із товстим краєм, який виступає на дисплей.
Металеві корпуси не рекомендуються, оскільки вони можуть вплинути на приймання та передачу, а також термін служби батареї.

чехол для телефона

Читайте огляди

Люди зазвичай пишуть відгуки про продукти, які вони купують з двох причин: або вони в захваті від своєї покупки, або вони зіштовхнулися з серйозними проблемами з якістю. Прочитайте всі негативні відгуки. Якщо кожен рецензент каже, що корпус телефону зламався за кілька тижнів, можливо, виникла проблема з конструкцією.

Встановіть діапазон цін

Чохли для телефонів доступні у будь-якому ціновому діапазоні. У певному сенсі ви отримуєте якість, за яку платите, тому, якщо ви оберете найдешевший чохол, можливо, довго він не прослужить.

Вирішіть, які функції ви любите

Деякі популярні функції включають браслети, батарейні блоки, тонкі профілі, водонепроникність і захисні плівки. Розставте пріоритети, тому що ви не зможете знайти жодного варіанту, який би охоплював все, що ви шукаєте.

Інвестиції у відповідний чохол для мобільного можуть захистити ваш телефон, запобігти дорогому ремонту, продовжити термін служби вашого телефону та дати більш високу вартість при перепродажі.