20.06.2022, 16:50

Сервісний центр Apple

  Сервісний центр Applfix 一 спеціалізований заклад по ремонту техніки. Може здійснювати гарантійне й не гарантійне обслуговування, технічний супровід. Якісний СЦ має відповідати ряду вимог:

  1. Якісне обладнання для виконання робіт різного рівня складності. 
  2. Кваліфікований персонал, який періодично проходить курси з підвищення кваліфікації.
  3. Наявність сайту з прайсом на всі послуги. 
  4. Різноманітний вибір деталей (оригінальна чи копія). Майстер має пояснити різницю між цими двома варіантами. Таким чином, клієнт буде розуміти, за що платить гроші, як буде працювати та чи інша деталь на його пристрої. 
  5. Гарантія на виконані послуги. Кожний сервісний центр має нести відповідальність за пророблену роботу.
  6. Відгуки по СЦ на google - maps або безпосередньо на сайті компанії. Перед тим, як звернутися в компанію для проведення обслуговування девайсу, радимо почитати відгуки клієнтів, які раніше обслуговувалися. Таким чином побачите, на якому рівні репутація сервісного центру й наскільки співробітники клієнтоорієнтовані.

    Техніка Apple відома своєю високою якістю. Смартфони 一 довговічні й міцні, але розуміємо, від несправностей вони не застраховані. iPhone 一 крихкий пристрій, тому чутливий до ударів, падіння, потрапляння вологи. Особливо небезпечна для мікросхем в телефоні солона або солодка рідина. Користувачі часто звертаються до інтернет-ресурсів і вирішують висушити його на батареї або занурити в сухий рис. Не впевнені, що його вийде реанімувати і привести до ладу. Тому радимо віднести пристрій в сервісний центр техніки Apple.   

    Деякі юзери вирішують зекономити і міняють деталі власними руками. Треба розуміти, деякі запчастини необхідно встановлювати в стерильному та спеціально обладнаному приміщенні для запобігання потраплянню на поверхню пристрою пилу та бруду. Пам'ятайте про ризик неякісно виконаної роботи. В процесі роботи можете не помітити шлейф або важливу мікросхему й пошкодити її. Тому, якщо впевнені у власних можливостях, робоче місце обладнано спеціальними приладами, сміливо проводьте необхідні процедури з заміни власними силами. 

   Часто користувачі бояться звертатися до сервісу. Адже їх пристрій розберуть і їм здається, що буде ще гірше. Але, хочемо розвіяти ваші побоювання і запевнити, що кваліфікований майстер не зіпсує смартфон. Спочатку буде проведена необхідна діагностика, запропоновано на вибір оригінальну комплектуючу чи копію і надана гарантія на послуги. Тому, виявивши несправність, не поспішайте впадати у відчай і шукати, де придбати новий телефон. Як бачимо, можете значно зекономити, якщо віднесете його в СЦ. В результаті, отримаєте оновлений пристрій, який буде працювати бездоганно.

     Ремонт смартфона краще довіряти професіоналам. Тільки вони знають внутрішню складову портативного гаджета. В деяких випадках необхідна взаємодія з крихкими мікросхемами. Важливо довіряти девайс висококваліфікованим спеціалістам. 

  Не радимо проводити ремонт в домашніх умовах, адже можете пошкодити інші деталі. Наприклад 一 шлейфи, які складно побачити неозброєним оком.   

     Не зволікайте з візитом в сервісний центр. Ви не лише оберігаєте власний гаманець, але і нервову систему. Перед візитом до обраної компанії перевірте, чи пройшли співробітники необхідні курси з підвищення кваліфікації, чи є відгуки про них на google-maps. Також не зайвим буде завітати на сайт компанії, подивитися прайс на послуги, навіть здійснити дзвінок за вказаним номером телефону на вебсторінці.