27.09.2022, 20:01

Пропозиції iPhone 14 у Чорну п'ятницю: це найкращі пропозиції, які все ще діють

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Нова серія Apple iPhone 14 доступна вже деякий час, і якщо пристрій є у списку побажань, ви, ймовірно, спробуєте знайти найдешевший спосіб його отримати.
Незважаючи на те, що це останній запуск Apple, ми побачили безліч вражаючих знижок на лінійку iPhone 13. Насправді майже всі кращі пропозиції все ще діють і, ймовірно, діятимуть надалі.

Були роки, коли ми бачили, як айфон 10 xr https://apptown.com.ua/product-category/iphone/iphone-xr був одним із найпопулярніших пристроїв під час Чорної п'ятниці. Цього року буде дуже схожа ситуація, коли iPhone стане лідером зі знижок.

Чи буде в наявності серія iPhone 13?

Нещодавня проблема, яку ми спостерігаємо у світі смартфонів, – це відсутність запасів. Це торкнулося все, від ігрових консолей до комп'ютерів і, наразі, серію iPhone 13.

Це пов'язано з нестачею чіпсів і є фактором, який, ймовірно, посилиться збільшенням продажів. Отже, що це означає для вас? Ну, сподіваюсь, нічого.

Теоретично багато рітейлерів запасаються пристроями до великих розпродажів, що дозволить їм як і раніше пропонувати пристрої iPhone 13.Але навіть якщо це правда, це, ймовірно, означатиме, що роздрібним торговцям доведеться обмежити кількість пристроїв, що продаються.

Іншими словами, чекайте обмежений запас, тривалі терміни доставки і, можливо, деякі обмеження на кольори та обсяг пам'яті з вашим iPhone 13 цієї Чорної п'ятниці.

Які альтернативні пристрої слід очікувати?

iPhone 12 та 12 міні:

Після запуску iPhone 14 Apple зробила знижку на iPhone 12 та 12 mini на 200 доларів авансом. Це означає, що обидва значно дешевші, ніж минулого року.

Ми очікуємо, що обидва пристрої будуть продаватися зі знижкою, з економією як на SIM-карті, так і на контрактах. Придбати новий айфон цієї версії можна онлайн. Хоча основна увага, ймовірно, приділятиметься iPhone 12, 12 mini є менш популярним пристроєм, і тому у роздрібних продавців буде більше можливостей для знижок.

Айфон 11:

iPhone 11 тепер є найстарішим пристроєм Apple, який все ще продається. Після великих знижок безпосередньо від Apple, в результаті яких ціна суттєво знизилася, iPhone 11 виглядає чудовим варіантом.

Хоча він не такий потужний, як серії 12 або 13, він стане більшою та потужнішою альтернативою iPhone SE. Ми очікуємо, що 12-ї та 13-ї моделі будуть найбільш активними в Чорну п'ятницю, але на цей старий пристрій, безумовно, можуть бути цікаві знижки.

iPhone SE:

iPhone SE на даний момент є одним із найдешевших пристроїв Apple. Як і iPhone 11, цей пристрій трохи слабший (і старший), ніж інші доступні iPhone. Минулого року цей пристрій був сильно знижений в ціні, але ми припускаємо, що нове зниження цін на iPhone 11 може зробити його більш привабливим бюджетним пристроєм для більшості користувачів.

теги: