04.01.2023, 15:53

Найкраща професійна машинка для стрижки волосся - як її вибрати?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Машинка для стрижки волосся - необхідний інструмент в роботі кожного перукаря. Все частіше ми купуємо їх і для дому і робимо прості процедури у фахівців. Однак на ринку є багато машинок для стрижки волосся. Якщо ви не можете заснути вечорами, тому що все ще думаєте, яка машинка для стрижки волосся підійде - ми тут, щоб допомогти. У цій статті ви знайдете відповідь на питання, на які параметри звернути увагу при виборі професійної машинки для стрижки волосся.

Машинки для стрижки волосся - на що звернути увагу?

Почнемо з самого початку. Перш ніж вибрати точну модель машинки для стрижки волосся, необхідно знати, на які параметри слід звернути увагу. Вибираючи машинку, для вас буде важливо:

  • тип потужності;
  • можливі довжини різання та ширина леза;
  • матеріал виготовлення;
  • додаткові функції та аксесуари.

 
Професійна машинка для стрижки волосся - чому варто вибрати її?

Ви вже знаєте, які параметри важливі при виборі бритви. Шукаючи потрібну модель, ви напевно помітите (або, можливо, вже помітили - і тому шукаєте допомоги), що вони можуть сильно відрізнятися один від одного. Параметри мінливі, але і ціна теж.

Вибираючи машинку для стрижки волосся, необхідно відповісти на питання: для чого вона мені потрібна? Якщо ви перукар, вибирайте професійну модель. Що в ньому буде представлено?

Професійна машинка для стрижки повинна працювати тривалий час після зарядки. Ви не будете заряджати її кожні 30 хвилин. Ваші клієнти не хочуть чекати – краще не випробовуйте їх терпіння.

Якщо ви віддаєте перевагу мережевій моделі, подбайте про те, щоб кабель був довгим і дозволяв вам вільно пересуватися по вітальні. Перевірте, чи машинка має спеціальну систему запобігання перегріву акумулятора. Це дуже корисна функція - особливо якщо ви багато стрижете. Також непоганим рішенням можуть стати машинки для стрижки на батарейках.

Професійна машинка для стрижки повинна мати велику потужність. Малопотужні моделі не справляються з багатьма типами волосся. Щобільше, вони можуть навіть заклинити під час роботи. Потужність також впливає на термін служби та продуктивність машинки. Висока потужність означає, що бритва не буде використовуватися так часто.

Професійна машинка для стрижки має більше додаткових опцій, вона повинна бути виготовлена з дуже міцних матеріалів і забезпечувати різну довжину стрижки. Її також легше чистити та обслуговувати.
А як щодо лез? Уникайте алюмінієвих - вони менш міцні й досить швидко тьмяніють. Леза з нержавіючої сталі набагато кращі, але ви повинні пам’ятати про належний догляд за ними. Якщо за ними не доглядати, вони швидко зіпсуються.

Звичайно, навіть якщо ви любитель і будете використовувати машинку вдома, ви можете придбати професійну машинку. Але будьте готові до двох речей. По-перше, професійні бритви коштують набагато дорожче аматорських. Це пов'язано з додатковими функціями, матеріалом і якістю. Ймовірно, не всі функції знадобляться у вашій «домашній вітальні». Подумайте, чи варто за них переплачувати. Друга річ – вага. Професійні машинки для стрижки просто важче.

Машинка для стрижки в перукарні - що ще згадати?

Також зверніть увагу на гучність машинки. Тихіший пристрій є більш комфортним вибором для роботи з дітьми. Діти часто бояться самої стрижки, а гучна бритва тільки посилює їх страх.

Не забудьте регулярно чистити машинку. Водонепроникний корпус дозволить швидко промити пристрій під проточною водою. Водостійкі машинки для стрижки коштують дорожче звичайних моделей. Звичайно, для чищення бритви відмінно підійдуть щіточка і спеціальні препарати.

І, нарешті, функціональність. Професійна машинка для стрижки волосся для перукарні повинна мати додаткові функції. Якщо ваші клієнти чоловіки, вибирайте модель з тримером, яким ви будете підстригати вуса і бороду. Крім того, переконайтеся, що ваша бритва пристосована для гоління налисо. Ця зачіска ніколи не пройде в минуле. Для гоління волосся бритва повинна мати знімний ковпачок. Можлива довжина 0,1-3 мм.

Також дуже корисна світлодіодний показник, який інформує про стан заряду акумулятора. Це значно полегшує роботу.

теги: