06.01.2023, 08:41

Які аксесуари для iPhone потрібно мати?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

 

Ви купили новий iPhone і думаєте, які аксесуари до нього купити? Ми підготували для вас список найцікавіших аксесуарів для телефонів Apple, які зараз можна знайти в магазинах, таких як MacInCase. Вибір їх дуже велик, тому ви завжди можете знайти щось подібне.

Кришки та загартоване скло

Силіконовий чохол Apple

Міцний чохол для iPhone є обов’язковим. Оригінальні чохли коштують недешево, але американський виробник використовує якісні матеріали, тому чохол забезпечує хороший захист і чудове прилягання до телефону. 

Spigen Thin Fit

Це пропозиція для людей, яким потрібен базовий захист для iPhone. Корпус виготовлений з полікарбонату та матеріалу TPU. При товщині всього 1,55 мм смартфон не буде більшим і важчим. У цій моделі дуже добре збережено співвідношення ціни та якості.

Антипідзорне скло Baseus

Унікальне загартоване скло для iPhone має товщину всього 0,3 мм, тому його практично непомітно, коли ви його одягаєте. Олеофобне покриття захищає від пилу та відбитків пальців. Цікавим рішенням є використання технології, яка робить контент, який переглядається під кутом 45 градусів, практично непомітним. Якщо ви часто користуєтеся телефоном у громадських місцях і хочете зберегти його приватним, це дуже хороша модель.

Зарядні пристрої

Оригінальний зарядний пристрій Apple 20W

Apple перестала додавати адаптер живлення в комплект з iPhone через екологію. Тому однією з перших покупок має бути зарядний пристрій на 20 Вт, оригінальний відрізняється безвідмовною роботою та привабливою ціною.

Anker Powerport III

Якщо стандартного зарядного пристрою вам недостатньо, Anker PowerPort III дозволить заряджати до трьох пристроїв одночасно. Технологія Quick Charge дозволяє швидко зарядити смартфон. Є два виходи USB-C і один роз’єм USB-A.

Док-станція Belkin PowerHouse

Якщо у вас є iPhone і Apple Watch, док-станція Belkin ідеально підійде. Є порт 1A для годинника та порт 2.4A для iPhone. Це функціональна і дуже гарна док-станція.

Тримачі для автомобіля та велосипеда

Магнітний тримач Joyroom Car

Магнітний тримач для iPhone одночасно служить зарядним пристроєм для смартфона. Можливість повороту на 360 градусів дозволяє точно регулювати кут нахилу під потреби користувача.

SP Connect Moto Bundle

Професійний набір для кріплення iPhone на кермо велосипеда або мотоцикла. У комплект входить ручка і спеціальний чохол для неї. Таким чином, пристрій можна дуже легко демонтувати за допомогою кріплення Twist to Lock. Це високоякісна ручка для вимогливих користувачів.

Joby TelePod Mobile

Телефони Apple – чудовий вибір для мобільних фотографів. Спеціальний штатив з оголовком збільшить можливості пристрою. Його можна використовувати як звичайний штатив, а після складання ви отримаєте палицю для селфі, ідеальну для запису.