09.01.2023, 09:50

Віртуальний номер телефону - чому його варто використовувати?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Віртуальним телефонним номером охоче користуються користувачі Інтернету, але не тільки. Сьогодні ви можете використовувати його майже всюди. Напевно кожен користувач мережі помічав, що багато порталів або додатків вимагають підтвердження за номером. Не завжди можна пропустити цей крок, що є великою проблемою.

Дуже часто буває так, що сторінки, якими ви роками цікавитесь, вимагають вказати номери телефонів. Якщо ви цього не зробите, то доступ до ресурсів порталу буде втрачено.У такі моменти виручають віртуальні номери https://hottelecom.net/sms-numbers.htm. На щастя, створення віртуального номера телефону не займає багато часу.

Які переваги має віртуальний телефон?

До найважливіших переваг описаного рішення можна віднести:

 

  • Немає потреби вказувати приватний номер телефону – контактні дані не слід розголошувати на кожному веб-сайті чи в додатку, які запитують про це. Ще кілька років тому номери не реєструвалися, що давало більше свободи. Не одна людина купувала нову сімку лише для того, щоб скористатися нею один чи два рази. Зараз це пов’язано з виконанням багатьох формальностей, які потребують багато часу. Пам'ятайте, однак, що віртуальний номер телефону закріплюється за вами не назавжди, а на певний період часу.
  • Можливість залишатися анонімним - трапляється так, що користувач хоче створити новий обліковий запис на порталі, але боїться, що його персональні дані потраплять до чужих рук. Теоретично така ситуація ніколи не повинна статися, але для внутрішнього спокою безпечніше використовувати віртуальний номер там, де ви дбаєте про конфіденційність.
  • Захист від спаму - люди, які мають свій номер телефону протягом кількох років, напевно надали його в багатьох різних місцях. Зазвичай це призводить до величезної кількості спаму та неприємних дзвінків. Блокування телемаркетерів надзвичайно стомлює. Також не варто забувати про ризик отримання небезпечних повідомлень - клацання по неперевіреному посиланню може призвести до того, що ви втратите контроль над вашим телефоном або банківським рахунком. Ось чому не варто недооцінювати ризик.

Коли варто використовувати онлайн номер телефону?  

Віртуальний номер телефону для отримання SMS і навіть голосових дзвінків надає ряд переваг. Звичайно, необхідно враховувати, що цей метод не завжди буде ефективним. Чим тісніший номер, тим гірше стає. У випадку з популярними інтернет-порталами одним контактним даним можна призначити лише один обліковий запис користувача. На практиці це означає, що якщо вам не пощастить, ви не зможете успішно завершити перевірку, оскільки введені номери вже будуть «зайняті».

 

теги: