27.01.2023, 21:21

Як вибрати робота-пилососа?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Популярне твердження, що «само собою нічого не станеться», поступово перестає бути вірним. Роботи-прибиральники – найкращий тому доказ. Тож якщо ви любите порядок, але вам потрібен час на щось інше, купити робота пилососа на foxtrot.com.ua у Дніпрі - ваше рішення.

Що таке робот-пилосос?

Робот-прибиральник - колись дивовижний, майже неземне дорогий винахід. Популярний нині клінінговий інвентар, розумний помічник у господарстві, доступний кожному. Що таке робот-прибиральник і чим він завоював симпатії користувачів? Це бездротовий пристрій, який самостійно очищає різні поверхні за допомогою системи датчиків і камер. Більша частина роботів завдяки спеціальним додаткам можуть дистанційно керуватися та мають багато додаткових функцій. Це, своєю чергою, робить їх практично не потребуючим обслуговування.

Види роботів-прибиральників. Який робот-прибиральник придбати у 2023 році?

Розглядаючи роботи пилососи, варто знати, що це широкий спектр техніки. Отже, щоб вибрати робота-прибиральника, який максимально відповідає вашим потребам, необхідно знати всі його типи. Розрізняємо роботів:

  • Звичайні пилососи — це ті, про які зазвичай думають в першу мить, почувши "робот-прибиральник". Він має бездротову мобільну конструкцію та одну або дві щітки, розташовані з боків, які змітають бруд у всмоктувальний отвір.
  • Функція миття — цей тип роботів, крім збору пилу та сміття, використовується для миття підлоги. Принцип роботи цих пристроїв дуже простий - щітки збирають сміття, а мочалка з рідною видаляє бруд.
  • Пилосос для вікон — відмінно підходять для важкодоступних і великих вікон. Вони також будуть корисні для чищення дзеркал, душових кабін і плитки. Нехай маленький розмір цих пристроїв не вводить вас в оману – їх потужність справді вражає.

Найважливіші особливості роботів-прибиральників

Недаремно кількість задоволених користувачів роботів-прибиральників постійно зростає. Завдяки функціям, якими володіють ці пристрої, їх власники відчувають реальну економію часу. І їм не доводиться турбуватися про керування пристроєм або. І все це завдяки вбудованим датчикам.

Функції в роботах-прибиральниках

Практично кожна, навіть бюджетна модель, оснащена базовими датчиками. До них належать:

  • Датчик захисту від падіння. Цей захист для пристрою захищає його від раптових збоїв. Якщо датчик виявить таку загрозу, робот негайно зупиниться перед ним. Тож якщо у вас вдома є сходи чи високі пороги, обов’язково вибирайте робота-прибиральника з цією функцією.
  • Аналіз кімнати. Після пари прибирань, пилосос запам’ятовує параметри квартири. Це дозволяє йому обирати оптимальний маршрут прибирання. Якщо у вашій оселі є ще один поверх, то треба обирати робота, який може запам’ятовувати кілька площин.