08.03.2023, 19:23

Чому варто придбати Marshall Acton II?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Портативні колонки зараз не є чимось унікальним. Вони дуже доступні, багато людей користуються ними кожен день. Однак деякі моделі виділяються своїми можливостями та дизайном, і це колонки Marshall. Вони захопили увагу багатьох любителів чистого звуку і ретро дизайну, і не просто так. Якість виконання також є одним з основних підходів компанії. Особливо цікавою є Marshall Acton II. Подивіться, чому варто вибрати саме цю колонку.

Компактний динамік з великими можливостями

Для деяких людей колонки Marshall можуть бути занадто великими та важкими для того, щоб носити її з собою. Попри те, що модель Action II є найменшою колонкою в лінійці Marshall, вона не поступається більшим моделям. Завдяки технології Bluetooth ви можете легко підключитися до свого пристрою без необхідності використання кабелів.

Ідеальний звук

Цей компактний пристрій має три спеціальні підсилювачі, які працюють у поєднанні з подвійним твітером і сабвуфером, щоб забезпечити найкращий звук. В результаті такий маленький динамік досягає такого ж рівня звуку, як і в більших моделях, займаючи при цьому набагато менше місця. Особливо цей звук виділяється серед колонок конкурентів. Єдине, в чому інші компанії, зазвичай, можуть обійти Marshall в плані звуку, це гучні баси, що у більшості випадків не є перевагою

Позачасовий зовнішній вигляд

Модель Action II поєднує в собі сучасні технології та культовий дизайн MARSHALL для забезпечення чудового звуку, зберігаючи класичний вигляд. Корпус зроблений з натуральної деревини та обтягнутий вініловим покриттям під шкіру. В поєднанні з аналоговими перемикачами це робить колонку дуже схожою на ретро комбік для гітари, що також цінується музикантами. З таким дизайном ви будете з гордістю виставляти його в будь-якій кімнаті чи носити напоказ з собою.

Персоналізована музика

За допомогою колонки MARSHALL Action II ви можете налаштувати музику відповідно до своїх потреб. Просто використовуйте додаток Marshall Bluetooth або аналогові елементи керування на верхній панелі колонки. Все це для того, щоб звук завжди був ідеальним, незалежно від того, де ви знаходитесь.

Бездротове підключення

Нема потреби використовувати дроти. Колонка MARSHALL Action II підтримує технологію Bluetooth 5.0 в радіусі 10 метрів від пристрою. Завдяки цьому ви можете слухати музику зі смартфона, планшета або комп'ютера без проводів.