30.03.2023, 09:09

Як вибрати ігровий ноутбук MSI?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

 

MSI є однією з найбільших і найпопулярніших компаній, що виробляють пристрої для гравців. Пропозиція виробника включає широкий вибір моделей ноутбуків з чудовою апаратною конфігурацією, тому не дивно, що завзяті геймери часто вибирають ноутбуки MSI.

Що характеризує хороший ігровий ноутбук і чого можна очікувати від пристроїв MSI?

Ігровий ноутбук MSI - чи варто це того?

Якщо ви шукаєте пристрій, який забезпечить вам мобільність і найвищий рівень досвіду відтворення найновіших ігор, вас повинні зацікавити продукти MSI. Чи варто витрачати багато грошей на хороший ігровий ноутбук? Відповідь так - якщо ви належите до групи завзятих геймерів, і вам чомусь потрібен мобільний пристрій, обладнання MSI стане відповіддю на всі ваші потреби. Що відрізняє продукти MSI від інших потужних ноутбуків?

Технічні характеристики ігрових ноутбуків MSI

Усе, що потрібно пристрасному геймеру, — це міцні та ефективні компоненти. У пропозиції MSI знайдуть щось підходяще як геймери з меншим бюджетом, так і люди, які не економлять на розвагах. Чого очікувати від ігрових ноутбуків MSI?

Процесор

Серцем ігрового ноутбука є потужний процесор, який забезпечить стабільний і плавний ігровий процес. Серед пристроїв від MSI ви знайдете як пристрої, які оснащені більш слабким процесором, що підходить для гравців з менш заможним гаманцем, так і потужні пристрої, які тривалий час витримають вимоги останніх тайтлів. У найдешевшому варіанті ви зустрінете процесор Intel i7-7700HQ, а в інших конфігураціях Intel i7-7920HQ, і більше.

Графічна карта

Ще одним важливим аспектом при виборі ігрового ноутбука є його відеокарта. Спеціальна високопотужна відеокарта або дві карти (працюють у режимі SLI у більш дорогих конфігураціях) дозволять вам запустити гру з найвищою деталізацією. У пропозиції MSI ноутбуки оснащені ефективними відеокартами, такими як GeForce GTX 2080, а в найпотужніших продуктах - двома картами GeForce GTX 3060.

ОЗУ

Щоб ігровий ноутбук добре справлявся зі своїм завданням, він повинен бути оснащений великим обсягом оперативної пам'яті. У цьому аспекті MSI пропонує ігрові ноутбуки з 16 ГБ оперативної пам'яті в найбіднішій версії і цілими 64 ГБ в найпотужніших пристроях. Великий об'єм оперативної пам'яті забезпечує плавну гру.

Екран

Серед ігрових ноутбуків від MSI домінують матові матриці з розмірами від 15,6 дюйма до 18,4 дюйма. Перевагою матової матриці є широкі кути огляду і відсутність відблисків на поверхні, які б виникали при сильному світлі, що падає на екран. У ноутбуках MSI ми знаходимо екрани з роздільною здатністю 1920 x 1080 (Full HD). Вони характеризуються високою яскравістю, хорошим контрастом і відносно хорошою передачею кольору.

 

теги: