03.07.2024, 15:15

Сонячні панелі: ідеальний спосіб здобути енергетичну незалежність

сонячні панелі

Шукаєте альтернативне джерело живлення на випадок відключень центральної мережі? Ідеальним вибором стануть сонячні панелі від компанії Kvolts, які будуть перетворювати енергію сонця в електрику та покривати всі ваші побутові чи промислові потреби. Головне - правильно обрати обладнання. І з цим вам завжди готові допомогти. 

Як обрати правильні сонячні панелі

Сучасний ринок альтернативних джерел живлення здатний запропонувати три типи сонячних панелей: монокристалічні, полікристалічні, тонкоплівкові. 

  • У тонкоплівкових пристроїв ефективність 13% через фізичні розміри сонячних  панелей. При цьому вони стійкі до нагрівання, тому можуть використовуватися в різних кліматичних зонах. Через показники ефективності вартість таких батарей доволі доступна. 
  • Монокристалічні батареї мають найбільший показник ефективності на рівні 23% за рахунок очищення кремнію. При цьому вона більш компактна, але може виробляти більше електроенергії. Термін експлуатації складає від 25 до 30 років. Але будівництво потребує фінансових інвестицій. 
  • У полікристалічних панелей лише 18% ефективності через вторинну сировину, яка використовується при виробництві полікристалів. Для розрахункової потужності знадобиться більше панелей. Але вони відрізняються доступною ціною. 

Але обрати панелі - це половина справи. Тепер треба зрозуміти, яка кількість їх вам знадобиться. Все залежить від потрібної потужності для покриття ваших потреб. Так, для генерації потужності в 100 вт знадобиться площа 0,7 м2 для комфортного монтажу обладнання. Для генерації 300 вт треба виділити площу в 2,1 м2, а для 500 вт відповідно - 4,2 м2. 

Чому варто купити обладнання у нас

Розрахувати необхідну для вас потужність та площу для розміщення сонячних панелей завжди готові спеціалісти компанії Kvolts. Ми вже багато років здійснюємо продаж та монтаж обладнання для сонячних електростанцій в Україні й сумарний досвід нашої команди складає понад 20 років. Співпрацюючи з нами, ви отримаєте:

  • Детальну консультацію менеджера, який добре знає свою справу та може відповісти на ваші питання. 
  • Функціональне, сертифіковане та довговічне обладнання, яке прослужить весь заявлений термін експлуатації та навіть більше при належному обслуговуванні. 
  • Правильно складене ТЗ на монтаж від інженерів та якісно виконане будівництво панелей на вашому об’єкті.  
  • Вирішення всіх бюрократичних питань, якщо ви плануєте підключатися до зеленого тарифу. 
  • Моніторинг системи та її сервісне обслуговування протягом усього терміну експлуатації. 

Вас точно приємно здивує доступна ціна послуг та швидка окупність інвестицій. Враховуючи, що отримувати користь ви почнете з першого дня використання панелей. Щоб дізнатись особливості роботи, зв’яжіться з менеджером магазині, і він відповість на всі ваші питання.