20.07.2020, 18:11

У Харкові на території заводу загинула відома фотограф

Марина Началова | Всі новини автора
Галина Карацюба

У Харкові на території заводу під час презентації фотостудії трагічно загинула 35-річна фотограф Галина Карацюба.

Місцеві ЗМІ пишуть, що на заводі на вулиці Москалівській проходила презентація фотостудії Darkloft, передає Час Пік.

Жінка вийшла за огороджену територію, впала у технічну шахту та від отриманих травм померла.

Інформація про цю подію надійшла до поліції 18 липня близько 22:00, повідомив відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група відділу спеціальної поліції ГУНП в Харківській області. Працівники поліції встановили особу загиблої.

За словами начальника слідчого управління – заступника начальника ГУНП в Харківській області Сергія Чижа, поліцією також було встановлено, що на заводі фізична особа-підприємець орендував приміщення площею 1007 кв.м. Одне приміщення площею 300 кв.м. було облаштовано під зал проведення тематичних фотосесій з різноманітними фотолокаціями. Через чати та форуми фотографів чоловік вирішив провести презентацію приміщення для залучення клієнтів. 18 липня з 12:00 ця територія відкрилася для відвідування. Близько 20:40 35-річна жінка пішла в бік сходів, які ведуть до даху будинку. На зауваження і попередження не реагувала. Через 10-15 хвилин стало відомо, що вона впала в технічну шахту.

За даним фактом 19 липня слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Галина Карацюба була досить відомим в Харкові фешн-фотографом, спеціалізувалася на художніх фотосесіях, в тому числі пікантної тематики. У жінки залишилася неповнолітня дочка.

Деякі роботи Карацюби:

Раніше повідомлялося, що в Кривому Розі зловмисники викрали і катували двох підлітків.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>