16.08.2020, 15:17

Луганщина сумує: під Сєвєродонецьком трагічно загинув Герой України Іван Запорожець

Марина Началова | Всі новини автора
иван запорожец

У жахливому ДТП на Луганщині загинув Герой України, почесний громадянин Новопсковського району Іван Запорожець.

За інформацією, що поширюється в мережі, аварія сталася 15 серпня біля села Боровеньки. У поліції та ДСНС поки що не повідомляють подробиці події, передає Час Пік.

Про загибель Івана Запорожця офіційно повідомила прес-служба Луганської ОДА. 

"Мабуть, не тільки у Новопсковському районі, й в усій Луганській області немає жителя, який не чув про цю славетну людину.
Заслужений працівник сільського господарства України, нагороджений трудовою відзнакою «Знак пошани», Почесний громадянин Новопсковщини - Іван Запорожець пройшов довгий, сповнений трудової звитяги, самовідданого служіння своїй малій батьківщині, життєвий шлях.
У 32 роки він очолив підприємство, яке згодом стало флагманом сільгоспвиробництва світового рівня.
Земляки згадуватимуть Івана Івановича за перші заасфальтовані дороги у районі, побудовану у 1975 році, тоді надсучасну, середню школу, введення в дію тваринницького комплексу, а на початку 1990 року – м'ясокомбінату СП "Айдар-Ан-М'ясо". Це дійсно був перший приклад соціально відповідального бізнесу на селі", - йдеться в публікації прес-служби ОДА.

Користувачі соцмереж повідомляють, що у ДТП загинуло двоє: другою жертвою є Василь Тур - також відомий на Луганщині діяч, у минулому - голова колгоспу.

Також стало відомо, що житель Рубіжного на Toyota потрапив в ДТП на Донеччині: одна дитина загинула, інша - у реанімації.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: