16.08.2020, 18:52

День на Донбасі: снайпер "ЛНР" здався українським військовим

Марина Началова | Всі новини автора
оос

Від початку поточної доби на ділянках відповідальності наших підрозділів, які виконують завдання у районі проведення операції, обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано. Також сьогодні українським бійцям здався снайпер "ЛНР".

Про це повідомляє прес-центр штабу Об'єднаних сил, передає Час Пік.

Сьогодні було затримано стрільця-снайпера, у якого виявили військовий квиток так званої «ЛНР», невелику суму коштів російською валютою та знеболювальний медичний препарат наркотичної дії. Затриманий зізнався, що не витримав свавілля та знущань від ватажків, які командують окупаційними підрозділами і добровільно вирішив здатися Збройним Силам України. Зараз ним займаються компетентні органи.

Також у штабі повідомили, що сьогодні виявлено одне порушення противником домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи. Зокрема, поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Ужівка, ворог здійснював інженерне обладнання позицій у бік наших підрозділів біля Водяного.

Бойові втрати серед особового складу Об’єднаних сил відсутні.

Об'єднані сили продовжують непохитно виконувати бойові завдання щодо захисту Українського народу і повністю контролюють ситуацію в районі проведення операції.

Раніше повідомлялося, що в ОРЛО у підвалах будинків почав вибухати метан: у омбудсмена зробили заяву про наслідки ліквідації шахт окупантами.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк