03.10.2020, 11:30

"Підпал однозначно": У центрі Лисичанська вночі згорів ресторан GRILL PUB

В центре Лисичанска ночью сгорел ресторан GRILL PUB

У Лисичанську сталася чергова НП. У самому центрі міста вночі спалахнула будівля ресторану GRILL PUB. Повністю вигорів ресторан таі літній майданчик. Жителі Лисичанська впевнені, що це підпал...

У Лисичанську в ніч на 3 жовтня згорів ресторан GRILL PUB. Він розташований у самому центрі міста по вулиці генерала Потапенка, 117 за кінотеатром "Дружба", повідомляє Час Пік.

В центре Лисичанска ночью сгорел ресторан GRILL PUB

Як повідомляють у соцмережах жителі Лисичанська, пожежа сталася близько 02:30 ночі. Будівля ресторану вигоріла повністю, а разом з ним згоріли літній майданчик та шиномонтаж.

Поки офіційних коментарів від поліції та ДСНС про причини того, що сталося немає. Але, судячи з коментарів у місцевих пабліках, багато лисичани впевнені, що має місце підпал.

В центре Лисичанска ночью сгорел ресторан GRILL PUB В центре Лисичанска ночью сгорел ресторан GRILL PUB В центре Лисичанска ночью сгорел ресторан GRILL PUB В центре Лисичанска ночью сгорел ресторан GRILL PUB В центре Лисичанска ночью сгорел ресторан GRILL PUB В центре Лисичанска ночью сгорел ресторан GRILL PUB

В центре Лисичанска ночью сгорел ресторан GRILL PUB

Жителі Лисичанська публікують в мережі кадри наслідків сильної пожежі.

В центре Лисичанска ночью сгорел ресторан GRILL PUB В центре Лисичанска ночью сгорел ресторан GRILL PUB

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк