21.11.2020, 09:07

Управління Держпраці розслідувало смерть працівника "Лисичанськводоканалу" на робочому місці

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанскводоканал

Комісія, утворена наказом Головного управління Держпраці у Луганській області, провела спеціальне розслідування випадку смерті працівника Лисичанського комунального спеціалізованого підприємства по видобутку, обробці, реалізації води та очищенню стоків «Лисичанськводоканал» під час виконання ним трудових обов’язків.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Держпраці в Луганській області, передає Час Пік.

Трагічна подія сталася ще 30 вересня. Машиніст насосних установок знаходився на своєму робочому місці на території водопровідної насосної станції 1 підйому «Лісова дача». Раптом потерпілий відчув себе зле. Працівники, які були поруч, доставили його до лікарні, де він помер.

За результатами розслідування спеціальною комісією було встановлено, що смерть потерпілого настала внаслідок хронічної хвороби серця.

Згідно з Порядком розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 337, зазначений нещасний випадок визнано таким, що не пов’язаний з виробництвом. Спеціальною комісією були складені акти за формою Н-1/НП.

Основна причина нещасного випадку - психофізіологічна, незадовільні фізичні дані або стан здоров’я.

Читайте ще: Мешканці Лисичанська будуть утримувати ще більше чиновників: ВЦА "розширює штат"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк