01.12.2020, 12:28

У Рубіжному п'яний водій вдарив три припаркованих авто та розбив свій "ВАЗ"

Рубежное, ДТП

У Рубіжному п'яний водій за кермом автомобілю "ВАЗ 21063" влаштував ранні "покатушки" в одному з дворів міста. В результаті розбито три припаркованих у дворі авто, а сам горе-водій врізався у паркан.

Повідомлення про ДТП у місті Рубіжне надійшло на лінію "102" близько 4 години ранку 1 грудня, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу патрульної поліції Луганської області.

"Заявниця повідомила, що стала свідком ДТП, яке скоїв автомобіль ВАЗ 21063. Водій, рухаючись одним з дворів на вул. 30 років Перемоги, змінюючи напрямок руху, не переконався що це буде безпечним та у разі небезпеки для руху не вжив всіх заходів аж до повної зупинки авто або безпечного переїзду перешкоди, в результаті чого скоїв наїзд на припарковані автомобілі, а за кількадесят метрів на паркан", - йдеться в повідомленні поліції.

В результаті ДТП пошкодження отримали три припаркованих у дворі авто та винуватець аварії - автомобіль "ВАЗ".

Патрульні встановили водія "ВАЗа" за описом свідків, ним виявився 34-річний місцевий житель. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. 

У медичному закладі лікар зафіксував в організмі водія перевищення алкоголю більш ніж в 10 разів: 2,17 проміле.

Відносно громадянина патрульні склали три протоколи за ч.1 ст. 130 (управління в нетверезому стані), 124 (порушення ПДР, що спричинило ДТП) та 122-4 (залишення місця скоєння ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, на Луганщині визначили місця відстою автотранспорту, де можна перечекати негоду.

Читайте новини регіону:

"Неймовірні села України 2020": Село На Луганщині увійшло до ТОП-10

У Лисичанську на водній станції з'явиться Workout-зона з тренажерами: збір коштів закінчено

Рубежное, ДТП Рубежное, ДТП Рубежное, ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк