15.08.2021, 15:48

У Дніпрі в результаті вибуху в житловому будинку загинуло 2 людини

В Днепре в результате взрыва в жилом доме погибли 2 человека

У Центральному районі міста Дніпро в результаті вибуху в житловому будинку загинуло дві людини. Під час гасіння пожежі всередині постраждалої квартири пожежники виявили тіла загиблих чоловіка та жінки.

Повідомлення про вибух у житловому багатоквартирному будинку, який розташовано на вулиці Шмідта Центрального району міста Дніпро надійшло до поліції та ДСНС 15 серпня близько 8:50. Горіла квартира на першому поверсі 2-поверхового житлового будинку, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області..

У приміщенні, де була облаштована кухня, горіли домашні речі та меблі на площі 10 кв.м. Всередині пожежники виявили тіла загиблих чоловіка та жінки (1980 та 1961 р. н.).

За попередньою інформацією в домоволодінні стався вибух газоповітряної суміші.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, працівники ДСНС та представники газової служби.

За даним фактом слідчим відкрито два кримінальні провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (з поміткою - нещасний випадок) та ч. 2 ст. 367 (cлужбова недбалість) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

В Днепре в результате взрыва в жилом доме погибли 2 человека В Днепре в результате взрыва в жилом доме погибли 2 человека В Днепре в результате взрыва в жилом доме погибли 2 человека

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк