20.01.2022, 14:45

У Сєвєродонецьку "МАЗ" та Lanos не поділили дорогу: У ДТП постраждала жінка-пішохід

Северодонецк, ДТП

У Сєвєродонецьку поліцейські встановлюють обставини ДТП з постраждалою. 64-річна жінка-пішохід з тілесними ушкодженнями була госпіталізована у міську лікарню.

ДТП сталася 19 січня, близько 13:00. Водії пройшли огляд, алкоголю в крові не виявлено. Транспортні засоби вилучено, повідомляє Час Пік з посиланням на відділ комунікації поліції Луганської області.

Встановлено, що 59-річний водій автомобіля "МАЗ", рухаючись по вулиці Першотравнева, не надав переваги в русі 38-річному водієві автомобіля ZAZ Lanos, який рухався по проспекту Хіміків. З метою уникнення зіткнення, водій ZAZ Lanos виїхав за межі проїжджої частини та скоїв наїзд на 64-річну жінку.

За даним фактом відомості внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Триває досудове слідство.

Поліція звертається до громадян, які стали свідками події, з проханням звернутися до Сєвєродонецького РУП за адресою: м. Сєвєродонецьк вул. Партизанська, 16 або за телефонами: 095-234-57-37 та "102".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк