23.01.2022, 15:37

У Сєвєродонецьку водій під наркотиками влаштував "перегони" з патрульної поліцією: відео

Марина Началова | Всі новини автора

У Сєвєродонецьку водій з ознаками наркотичного сп'яніння намагався втекти від патрульних. Близько 16-ї години патрульні роти ТОР помітили автомобіль Daewoo Lanos, водій якого рухався проспектом Гвардійським з порушенням ПДР.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Луганської області, передає Час Пік.

Поліцейські рушили за порушником, але керманич не мав наміру зупинятись й навпаки пришвидшив рух, чим створював небезпеку іншим учасникам руху. Вимоги про зупинку водій ігнорував. На перехоплення автомобіля порушника залучили декілька екіпажів патрульних.

Автомобіль заблокували в одному з дворів на вулиці Донецькій. Та водія це не зупинило. Він, вже пішки, намагався втекти від поліцейських та сховатися у під’їзді багатоквартирного будинку. Патрульні затримали чоловіка. Під час спілкування з громадянином у нього виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння водій відмовився.

Щодо чоловіка складено два протоколи за ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку) та ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), а також винесено постанову за ч. 2 ст. 122 КУпАП за порушення ПДР.

Читайте ще:

Мешканець Лисичанська може сісти на 10 років за вбивство дружини

Правоохоронцю, який спричинив смертельне ДТП у Лисичанську, повідомили про підозру

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк