04.07.2021, 15:36

Перевіряли на наркотики: "Слугу народу" Брагара зупинила патрульна поліція

Марина Началова | Всі новини автора
Євгеній Брагар

Народний депутат з фракції "Слуга народу Євгеній Брагар був зупинений патрульною поліцією і пройшов перевірку на наркотики.

Відповідні повідомлення сьогодні з'явилися у ЗМІ. Пізніше і сам Брагар підтвердив, що інцидент мав місце, передає Час Пік.

Так, нардеп Олександр Дубінський у своєму Телеграм-каналі написав, що Брагар був затриманий за керування авто у стані наркотичного сп'яніння.

Сам Брагар на своїй сторінці у Фейсбуці розповів свою версію інциденту. За його словами, патрульні зупинили його у зв’язку з тим, що на задньому номері автомобіля не працювала лампочка, що відсвітлює автомобільні номери.

"Патрульні не представились та почали одразу хамити. Декілька раз із виключеною боді-камерою натякали на хабар. Після моєї категоричної відмови давати хабар мене звинуватили в тому, що я начебто знаходжусь у стані наркотичного сп’яніння (яке на відміну від алкогольного сп’яніння перевіряється досить довго). Після чого мене привезли до лікаря-нарколога, який побачивши мене одразу сказав, що я тверезий, але у зв’язку з вимогою законодавства я пройшов експертизу, результати якої будуть через 7 днів. Про те, що я являюсь народним депутатом України представники поліції дізналися тільки у клініці", - написав Брагар.

Він зазначив, що зробив паралельний незалежний тест на наркотики, що показав негативний результат.

Нагадаємо, у минулому році Брагар влип у скандал, коли порадив пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за комуналку.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: