11.08.2021, 07:45

"Нацкорпус" анонсував масштабну акцію під Офісом президента

"Нацкорпус" анонсировал масштабную акцию

Представники "Національного Корпусу" назвали кримінальну справу проти харківських представників "Нацкорпусу" політичним замовленням Офісу президента з метою "зачистки проукраїнських сил перед підготовкою до капітуляції України".

"Національний корпус" вважає відкрите кримінальне провадження "політичним замовленням". 14 серпня ультраправа партія "Нацкорпус" проведе акцію під Офісом президента. Про це 10 серпня під час брифінгу у Києві ]]>заявив]]> керівник Центрального штабу "Національного Корпусу" Максим Жорін, повідомляє Час Пік.

"Я впевнений, що це лише початок їхніх комплексних заходів і що це напади не виключно на представників "Національного корпусу" та Азовського руху, а всього-на-всього з нас почали. Але такий самий план у них, безумовно, є і на всіх інших представників проукраїнської спільноти", – заявив Жорін.

Він анонсував акцію, яка відбудеться 14 серпня під Офісом президента під гаслами "Зупинити репресії проти патріотів і зупинити здачу українських інтересів".

На думку Жоріна, президент України Володимир Зеленський "готує капітуляцію", а саме – вибори на непідконтрольних територіях та федералізацію України.

Нагадаємо, 5 серпня в Харкові СБУ провела 53 обшуки та затримала 7 осіб з партії "Національний корпус". За даними СБУ, затримані протягом 2018-2021 рр. створили та забезпечили діяльність злочинної організації.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк