15.02.2022, 11:38

У Росії заявили, що повертають війська в місця постійної дислокації

войска

Російські військові підрозділи Південного і Західного військових округів, які завершили свої навчання, вже почали навантаження на транспорт і незабаром почнуть повертатися в пункти постійного розташування.

Про це повідомив офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков, передає Час Пік з посиланням на ТАСС.

"Підрозділи Південного і Західного військових округів, які виконали завдання, вже почали навантаження на залізничний і автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух до своїх військових гарнізонів. Окремі підрозділи здійснять марші своїм ходом у складі військових колон", - сказав Конашенков.

Південний округ межує зі східними областями України і охоплює анексований Крим, а західний - межує з північними областями України, зазначають ЗМІ.

Конашенков повідомив, що військові аташе з питань оборони при посольствах іноземних держав у Білорусі спостерігатимуть за останнім етапом російсько-білоруських навчань "Союзна рішучість" на полігоні Обуз-Лесневський.

"На розіграш практичних дій в якості спостерігачів запрошені військові аташе з питань оборони при посольствах іноземних держав в Республіці Білорусь і представники ЗМІ", - сказав він.

Нагадаємо, Міністр оборони України Олексій Резніков і його Білоруський колега Віктор Хренін по телефону обговорили питання безпеки в регіоні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк