17.08.2024, 08:03

Зеленський прийняв вірчі грамоти від новопризначених послів з шести країн

Зеленский принял верительные грамоты от послов из шести стран

Президент Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти від новопризначених послів Мексики, Італії, Словаччини, Нідерландів, Індії та Бельгії.

Президент Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти від новопризначених Посла Мексиканських Сполучених Штатів в Україні Ауденсіо Контрераса Гонсалеса, Посла Італійської Республіки в Україні Карло Формози, Посла Словацької Республіки в Україні Павела Віздала, Посла Королівства Нідерланди в Україні Алле Дорхаута, Посла Республіки Індія в Україні Раві Шанкара та Посла Королівства Бельгія в Україні Люка Якобса. Про це ]]>повідомила ]]>прес-служба Офісу президента, передає Час Пік.

Церемонія прийняття вірчих грамот послів відбулась на території Національного заповідника "Софія Київська" у столиці.

"Глава держави привітав новопризначених послів із початком дипломатичної місії в Україні та висловив сподівання на інтенсивний розвиток двостороннього діалогу з їхніми країнами. Володимир Зеленський подякував за підтримку суверенітету й територіальної цілісності нашої держави під час повномасштабної російської агресії", - йдеться у повідомленні.

Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти та поспілкувався окремо з кожним з новопризначених послів про зміцнення двосторонньої співпраці між державами.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк