04.05.2022, 14:12

Брокер Esperio – огляд сайту компанії, відгуки клієнтів

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Заробітки на фінансових ринках тісно пов'язані з брокерськими компаніями, від яких залежить як технічна складова торгівлі (швидкість відповіді сервера, зручність торгової платформи), так і надійність (наскільки швидко і зручно виводити гроші). Особливо увагу при виборі брокера слід приділяти умовам торгівлі, тому що саме від таких опцій як мінімальний розмір депозиту, можливість скористатися сервісами автоматичного копіювання угод, а також різноманітними бонусними програмами, залежить подальший успіх трейдера. В нашому огляді ми розглянемо одного з найбільш відомих брокерів – Esperio, який працює легально відповідно до виданого сертифіката SVGFSA. Брокерська компанія надає послуги по всьому світу.

В арсеналі у брокера 6 варіантів активів: валюта, цінні папери компаній, біржові індекси, криптовалюта, дорогоцінні метали та сировинні товари.

Клієнти компанії можуть заробляти на біржі самостійно або за допомогою інвестицій. Для торгівлі на фінансових ринках брокер пропонує платформу MetaTrader 4, яка дозволяє створювати 3 види графіків і 9 різних таймфреймів.

Основні переваги роботи з брокером Esperio

Умови торгівлі

Найперше розглянемо умови, які пропонує брокер Есперіо безпосередньо в трейдингу:

● Спреди по валютних парах пропонуються безпосередньо від постачальників ліквідності, таким чином брокер Esperio не додає до них нічого. Відповідно, можна бачити реальні спреди 0.1-0.3 п. Додатково стягується фіксована комісія, яка залежить від типу рахунку і категорії інструменту.

● Свопи середні по ринку. У них є фундаментальний принцип формування, тому тут немає ніяких сюрпризів, брокер просто слідує загальній тенденції.

● Висока швидкість виконання ордерів. Це особливо важливо для скальпінгу та торгівлі на новинах. Завдяки хорошому технічному оснащенню, ордера виконуються практично миттєво, особливо на високоліквідних інструментах.

Окремо відзначимо розмір маржі. Брокер Есперіо пропонує торгові рахунки з кредитним плечем 1:1000. Відповідно, при відсутності обмежень на мінімальний депозит є можливість торгувати маючи на рахунку лише 1$. На центовому рахунку це цілком можливо, хоча і рекомендується мати не менше 10$ для адекватного управління ризиками.

Ось, що пишуть трейдери про брокера Esperio, відгуки яких можна знайти на багатьох трейдерських форумах:

«Відкрив брокерський рахунок в Есперіо близько 3 місяців тому. Поки нарікань немає. Особливо радує швидке виконання ордерів, завдяки чому дуже зручно вести торгівлю на коротких таймфреймах, – зазначає Антон Рассолько у своєму коментарі. – Пробував торгувати через інших брокерів, але там постійно траплялися збої та зависання, що нерідко призводило до збитків. В Есперіо такого немає, чому я дуже радий».

«Головне, що привабило мене в Есперіо, – це низькі комісії за відкриття ордерів, – пише інший трейдер, який співпрацює з Есперіо, – Андрій Бондаренко. – В основному практикую скальпінг, тому можливість економити на комісіях дозволяє істотно збільшити середньодобовий прибуток. Поки торгую на стандартному рахунку, але незабаром планую спробувати та інші».

Платформа та виведення коштів

Багато клієнтів Есперіо відзначають, що компанія забезпечує практично миттєве поповнення і швидке виведення коштів з рахунку. Зробити це можна різними способами: на банківський рахунок, на карти Visa та MasterCard, гаманець Webmoney, Sepa-Swift, FasaPay та інші.

Настільки широкий вибір платіжних систем дає можливість безперешкодно поповнювати та виводити кошти клієнтам по всьому світу. На це звернув увагу трейдер Євген Костенко:

«Для мене найприємніше в Esperio – це можливість швидко вивести отриманий прибуток на будь-яку карту. Я люблю подорожувати. Нещодавно був приємно здивований, що під час поїздки в Бангкок мені вдалося швидко отримати переказ на місці та не замислюватися про гроші. Також легко гроші виводяться і коли я в Україні».

Насправді багато трейдерів відзначають універсальність брокера. Наприклад, платформа Метатрейдер, в якій брокер Esperio пропонує торгувати, є найбільш популярною. Вона досить проста і водночас для неї написано безліч інструментів аналізу, якими користуються досвідчені трейдери.

Наведемо ще одну думку клієнта Есперіо.

Богдан Тимченко:

«У торгівлі я використовую власну стратегію, яку за допомогою програмування перетворив на високоприбуткового радника, який торгує безперервно протягом усього робочого тижня на різних інструментах. Той, хто знайомий з алгоритмічною торгівлею, розуміє, що дуже важливо заздалегідь знати всі витрати, щоб тестувати радника і бачити реальні результати. Ключовими є швидкість виконання торгових ордерів, особливо, вночі, коли ліквідність на ринку знижена. В цьому плані брокер Есперіо може похвалитися одним з найкращих показників на ринку».

Пасивний заробіток з брокером Esperio

Крім можливості самостійно заробляти на біржі, Есперіо пропонує клієнтам відносно пасивний дохід, коли управління рахунком делегується іншому більш досвідченому трейдеру. Йдеться про сервіс автоматичного копіювання угод Copy Trading.

Приєднатися до даної програми брокера може кожен користувач. Для цього необхідно вибрати одного або декількох трейдерів з запропонованого списку, і розподілити між ними свої кошти. Якщо з якоїсь причини трейдер не підійшов, завжди можна припинити з ним роботу, закривши угоду і вже торгувати самостійно. За користування сервісом брокер бере невелику комісію, також відсотки від доходу отримує трейдер, який управляє рахунком.

От що пише трейдер Анастасія Заліська про свій досвід роботи з брокером Esperio:

«Те, що у брокера можна скористатися такою опцією, як копітрейдинг – прекрасна можливість для новачків. В перші кілька місяців я пробувала самостійно заробляти на біржах, але чи то брак досвіду, чи то невміння ефективно скористатися інструментами, привели до мого фіаско. Тоді я вирішила делегувати торгівлю більш досвідченим трейдерам і скористалася сервісом Copy Trading. Наразі справи мої в торгівлі пішли набагато краще, після того, як приєдналась зразу до 4 постачальників сигналів. Навіть якщо один з них дає поганий результат, інші 4 витягують».

Крім цього, є й інша можливість пасивного заробітку – брокер Есперіо має спеціальні інвестпортфелі, над створенням яких працюють співробітники компанії з великим досвідом. Вони переглядають ринки в пошуках недооцінених і перспективних цінних паперів, доповнюють їх дивідендними акціями та виходить збалансована сукупність активів з помірними ризиками та хорошими перспективами. Відгуки про Есперiо показують зацікавленість в таких можливостях і продуктах, тому компанія має намір продовжувати працювати в цьому напрямку і розширювати список доступних портфелів. На цей час функціонує 1 фонд і 2 портфелі, для кожного з них є детальний опис, в якому вказується очікувана прибутковість і ризики.


 

Рубрика - Правозащитник: