16.06.2023, 15:37

Вигідно вам – вигідно нам: розумна логістика SSK заощадить ваші гроші й час

Ольга Станішевська | Всі новини автора
розумна логістика SSK

Те, що відрізняє компанію-оператора комплексних рішень SSK від звичайного постачальника складської тари чи стелажів, – це здатність пропонувати індивідуальні, добре продумані рішення, які відповідають потребам клієнта і здатні максимально оптимізувати виробництво, логістику і зберігання.

Чому SSK – це зручно, вигідно і прибутково?

Коли перед вами стоїть завдання – облаштувати або переформатувати склад, ущільнити зберігання чи реорганізувати виробничу лінію, – ви намагаєтеся скласти список потрібної тари/стелажів, спланувати їхнє розміщення й організацію. Втім якщо ви не фахівець, то можете не звернути увагу на особливості приміщення, можливості під’їзду складської техніки тощо.

Класичного постачальника складської тари навряд чи цікавитимуть особливості вашого складу, він запропонує вам товар за готовим запитом. Натомість SSK пропонує індивідуальні рішення, спираючись на ваші потреби й особливості вашого складського приміщення, аби ви змогли оптимізувати його для максимуму вигоди і прибутку. Якщо класичний постачальник має лише те, на чому спеціалізується, то SSK має:

  • величезний асортимент якісної тари, механізмів, обладнання, комплектуючих;
  • перевірених контрагентів і постачальників;
  • спеціалізовані знання й навички про складські та виробничі процеси;
  • розуміння клієнтського запиту в цілому, аби запропонувати оптимальне рішення;
  • акцент на рішенні, а не просто продаж.

Чому SSK – це вигідно?

Разом з такими запитами, компанія росте, розширює базу контрагентів, постачальників, спеціалістів, а з клієнтом встановлює довготривалу співпрацю, розраховану на зростання і розширення.

Рубрика - Правозащитник: