26.05.2024, 12:17

Як відкрити власний бізнес за кордоном?

Олег Білоусов | Всі новини автора
реєстрація компаній під ключ

Сьогоднішні реалії ставлять перед представниками українського бізнесу непрості завдання. Складнощі ведення справ у зв'язку з непростою внутрішньополітичною ситуацією, а також практично відсутньою підтримкою від держави змушують багатьох підприємців шукати вихід у відкритті бізнесу за кордоном. При цьому багато компаній вже знайшли успішні шляхи розвитку за кордоном, залучаючи іноземних інвесторів та створюючи нові ринки збуту для своєї продукції. Як це зробити та що потрібне для успішного старту компанії за кордоном?

Починати все з «чистого аркуша» в іншій країні справді складно. Погане знання мови, відсутність необхідних навичок, контактів, партнерів та просто вільного часу може стати серйозною перешкодою на шляху до успіху. Однак і ці, здавалося б, непереборні перешкоди можна подолати, якщо підійти до справи з повною відповідальністю та готовністю до труднощів. Однією з багатьох послуг для бізнесу, які пропонує компанія Nexus, є реєстрація компаній під ключ для резидентів і нерезидентів у різних юрисдикціях Європи та США.

Що варто знати, відкриваючи компанію за кордоном?

Основними принципами успішного старту компанії за кордоном є глибоке вивчення місцевих умов, пошук відповідних партнерів та професіоналів, а також грамотне фінансове планування. Консультанти компанії Nexus, яка спеціалізується на міжнародному податковому та корпоративному праві, мають великий досвід у наданні всебічної підтримки та рекомендацій підприємствам, які прагнуть утвердитись на міжнародному рівні. Довіривши реєстрацію вашої компанії Nexus, ви можете бути впевнені, що кожна деталь буде опрацьована з точністю та ефективністю. Команда фахівців буде тісно співпрацювати з вами, щоб вивчити ваші конкретні потреби та цілі, а також адаптувати свої послуги для забезпечення плавного та успішного переходу на новий ринок. З Nexus на вашому боці процес відкриття компанії за кордоном стає не лише керованим, а й корисним.

Спочатку потрібно вивчити особливості бізнес-культури та законодавства країни, в якій планується відкриття компанії. Також необхідно звернути увагу на особливості ринку та потреби потенційних клієнтів. Важливим кроком також є ​​пошук місцевих партнерів або консультантів, які могли б допомогти в адаптації та розвитку бізнесу за кордоном. Не варто забувати й про фінансове планування, адже від правильного бюджету залежить успішність проєкту.

Як видно, це все досить трудомісткий та енерговитратний процес, якщо займатися цим самостійно. Компанія Nexus візьме на себе вирішення всіх питань та забезпечить підтримку на всіх етапах відкриття підприємства з будь-якими організаційно-правовою формою за кордоном:

  • Limited liability company (в Україні ТОВ) – це поширена бізнес-структура, що поєднує в собі риси партнерства та корпорації, в якій особисті активи власників (учасників) захищені від боргів та зобов'язань компанії.
  • Joint-stock company (акціонерне товариство) – тип комерційної організації, у якій статутний капітал поділено певну кількість акцій. Прикладом такої компанії є найбільший американський інтернет-маркетплейс Amazon.
  • Limited Liability Partnership – поширена форма бізнесу, яка поєднує елементи як партнерства, так і корпорації. Учасники підприємства з правом управління діяльністю компанії несуть відповідальність за його борги та зобов'язання лише в межах свого внеску.

Кключові переваги реєстрації компанії за кордоном з Nexus

Nexus може допомогти вам зареєструвати компанію в будь-якій з багатьох популярних юрисдикцій, включаючи:

  • Великобританію,
  • США,
  • Кіпр,
  • ОАЕ,
  • Мальту,
  • Португалія,
  • Словаччину.

Nexus також пропонує спектр послуг, пов'язаних із реєстрацією компаній, включаючи:

  • надання назви компанії та перевірка доступності,
  • підготовка статутних документів,
  • реєстрація компанії у місцевих органах влади,
  • відкриття корпоративного банківського рахунку,
  • надання реєстрованого офісу та секретарських послуг,
  • податкова консультація та підтримка.

Nexus також може допомогти вам з отриманням необхідних ліцензій та дозволів, веденням бухгалтерського обліку та податковою звітністю, а також з наданням послуг з юридичного супроводу.

Досвідчена команда Nexus має команду досвідчених юристів та фахівців, які можуть допомогти вам у всіх аспектах реєстрації вашої компанії, мінімізуючи можливі проблеми та затримки. Команда Nexus також гарантує повне дотримання місцевого законодавства та процедур, забезпечуючи вам спокій та впевненість у майбутньому успіху вашого бізнесу.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: