26.06.2021, 17:10

ЖК Русанівська Гавань. Ідеальний вибір для цінителів нерухомості з вдалою локацією

Ольга Станішевська | Всі новини автора
ЖК Русанівська Гавань

Добре відома багатьом корінним киянам Русанівка радує не тільки відмінною екологією і розкішними пейзажами. Цей район в останні роки досить активно забудовується і пропонує інвесторам безліч цікавих варіантів житла.

Якщо оцінювати розташування новобудов на Русанівці, безсумнівним достоїнством є близькість до води. Будинки будуються буквально в 50 метрах від берега.

До складу нового мікрорайону входить ЖК Русанівська Гавань. Житлові комплекси звели на місці занедбаної промзони. Мікрорайон має власну інфраструктуру, школи і дитячі сади. "Русанівська гавань" складається з двох будинків. Один з них розташований на першій лінії.

Будівництво виконано за монолітно-каркасною технологією з перекриттями з керамоблокiв. Для утеплення використана мінеральна вата товщиною 17 мм. Сконструйовані будинки за принципом термоса. Фасад оздоблений керамогранiтом.

Висота будинків 26 поверхів. Квартири розміщуються з 3 по 26 поверх. Перші два поверхи віддані під нежитловий фонд.

Всі будинки в мікрорайоні виконані в єдиному стилі. Фішкою ЖК "Русанівська гавань" є смуги в віконній зоні червоного, жовтого, сірого і чорного кольорів. Такий дизайн виглядає дуже презентабельно.

Особливості житлового комплексу:

  • закрита територія з цілодобовим відеоспостереженням;
  • діє система магнітних пропусків;
  • дворівневі підземні паркінги;
  • кожен будинок має власну котельню;
  • розвинута інфраструктура;
  • майданчик з тренажерами для занять спортом, для дітей різного віку ігрові майданчики;
  • облагороджена набережна;
  • зручна транспортна розв'язка.

Iнфраструктура

Розташований в 20 хвилинах ходьби до станції метро «Лівобережна». Поруч зупинка відразу 13 маршрутних таксі і автобусів. Зручна транспортна розв'язка в районі дозволяє по Броварському проспекту доїхати до центру без пробок за двадцять хвилин.

Супермаркети великих торгівельних мереж розташовані поруч. «Сільпо» і «Novus» знаходяться у кроковiй доступності. За десять хвилин на авто можна доїхати до Лівобережного ринку і до «Varus».

Поблизу є поліклініки, стоматології, банки, салони краси, кафе, ресторани, театр і музей. По дорозі до метро розташоване відділення Нової Пошти та Укрпошти.

Залишаться задоволені любителі прогулятися. Найближчий парк «Перемога» розташований в 15 хвилинах ходьби. У парку буде цікаво і дітям і дорослим. У ньому є колесо огляду, мотузковий парк. Трохи далі розташований парк «Кіото» та Гідропарк, добиратися до якого десять хвилин на авто.

Територія комплексу обладнана спортивними майданчиками, поблизу розташовані три фітнес клуба. Люди, які полюбляють ранкові пробіжки або ходьбу, можуть займатися своїм хобі на облагородженій набережній Русанівської протоки.

Рубрика - Правозащитник: