21.01.2022, 23:44

Як вигідно обміняти валюту? Все залежить від обмінного пункту

Олег Білоусов | Всі новини автора
обмін валют

В останні роки все більше наших співгромадян стали виїжджати за кордон. І це зовсім не дивно. Відкриття кордонів у Шенгенській зоні, дешеві авіаквитки на лоукостери та краще знання іноземних мов спокушають українців подивитися, як виглядають інші країни світу. Виїзд за кордон також може бути метою пошуку кращої роботи. У будь-якому випадку, перед поїздкою обов'язково потурбуватися про наявність у кишені дрібної валюти на дорогу та вибрати для обміну найкращій обмінний пункт у своєму місті.

На що звернути увагу? По-перше, обмінний курс

Всі хочуть заощадити на обміні й тому шукають дешевий обмінний пункт. Тож головним критерієм вибору повинні бути вигідні курси обміну, а точніше – валюта, яку ви збираєтеся купувати. Для перевірки актуального курсу зазвичай досить зайти на сайт даного обмінного пункту. Хороші та надійні обмінні пункти, такі як обмінники компанії Kit Group, повідомляють своїм постійним та потенційним клієнтам поточні котирування різних валют, від американського долара до польського злотого. Так, наприклад, курс злотого Львів можна простежити на сайті даного обмінника в динаміці за останній час та підписатися на повідомлення про зміни котирувань. Це дуже зручно, оскільки завдяки інформованості про коливання даної валюти можна замовити вигідне котирування на обумовлений з оператором час та поміняти готівку без зайвої переплати.

По-друге, наявність потрібної валюти

Про те, чи хороший той чи інший обмінний пункт, свідчить також різноманітність наявних в ньому валют та їх кількість. Надійні обмінники пропонують своїм клієнтам не менше декількох найменувань різних валют. В обмінниках компанії Kit Group завжди можна знайти найбільш популярні валюти світу. Наприклад, курс фунта Львів можна дізнатися без зайвого клопоту, зайшовши на сайт львівського обмінника. Це досить популярна валюта, вона як і раніше займає четверте місце у світі відразу після долара США, євро та японської ієни. Британський фунт також займає почесне четверте місце у світових резервах банків усього світу. Якщо ж ви маєте намір придбати якусь екзотичну валюту, наприклад, японську ієну або новий тайванський долар, перед відвідуванням обмінного пункту варто зателефонувати оператору та дізнатися, чи є така валюта в наявності.

По-третє, місцезнаходження обмінника

Якщо ви збираєтеся обміняти велику суму, в такому випадку велику роль відіграє розташування того чи іншого обмінника у вашому місті. Обмінні пункти, розташовані в жвавому центрі, набагато безпечніше, ніж на периферії. У деяких обмінних пунктах також працюють онлайн-сервіси, тому варто поцікавитися про такий варіант обміну. Обмінник у центрі міста також може зекономити багату часу клієнта на дорогу до роботи. Тож звертайтеся до перевірених та надійних обмінників та купуйте валюту вигідно та безпечно.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: