28.02.2023, 23:59

Соковите м'ясо по-техаськи та ідеальні бургери у ресторані Smoked BBQ у Львові

Олег Білоусов | Всі новини автора
барбекю

Шашлик – це страва, яка здобула заслужену популярність у всьому світі. Є сотні способів приготування ніжного та соковитого м'яса, і у різних країнах воно готується по-різному. Наприклад, багато хто плутає гриль з барбекю. А тим часом це два різні способи приготування м'яса. Гриль – це приготування на відкритому вогні, воно займає мало часу і проводиться при високих температурах, тоді як барбекю іноді займає до двох днів, а страви готуються за набагато нижчих температур.

Секрет техаського барбекю

Для мешканців Техасу барбекю – це як філософія життя та релігія, вони дуже люблять м'ясо на грилі. І хоча це дуже гостинні люди, знайте, що якщо ви не розділите їхню пристрасть до барбекю, до вас будуть ставитися так, ніби ви прибули з іншої планети. Тому що техаська технологія приготування м'яса – це справжній витвір кулінарного мистецтва.

Техаське барбекю настільки унікальне, що відрізняється специфічним поєднанням правильної температури та диму. Саме дим, що виділяється різними породами дерева, надає стравам надзвичайного характерного аромату.

Справжнє техаське барбекю у Львові

Професіонали своєї справи мережі ресторанів На Мангал Family знаються на соковитому м'ясі. У ресторані На Мангал Smoked BBQ гостям запропонують справжнє техаське барбекю, виготовлене з найкращого в регіоні м'яса:

  • брискет,
  • реберця свинячі та яловичі,
  • рвана свинина, приготовлена в спеціальному смоукері протягом 14 годин і одразу ж подана на стіл.

На Мангал Smoked BBQ – це заклад для гурманів, які люблять м'яке та соковите м'ясо, що тане в роті, та коктейлі, що підкреслюють його смак. Тут гості знайдуть і їжу, і обслуговування і на вищому рівні, оскільки співробітники працюють на репутацію закладу та володіють іноземними мовами. Власна служба доставки ресторану дозволяє швидко доставити замовлення, зберігши температуру та смакові якості страви.

Бургери у Львові

Якщо ви фанат швидкої їжі, то бургери Львів у ресторані На Мангал Smoked BBQ – це ідеальне рішення. Причина в тому, що кожна котлета в бургері – справжня зірка страви, приготована вручну з м'яса і приправлена пряними спеціями. Крім того, тут представлений найширший вибір бургерів на будь-який смак із різними начинками:

  • з класичною яловичиною або бараниною,
  • з рваною свининою,
  • теріяки лососем,
  • індичкою.

Все це, у поєднанні з хрусткою булочкою, смачним сиром, овочами та унікальними соусами стане ідеальним обідом, який ви обов'язково захочете повторити в різних варіаціях.

Серед інших переваг бургерів від На Мангал Smoked BBQ, гості ресторану обов'язково для себе відзначать:

  • ідеальне поєднання спецій,
  • сучасне обладнання та інструменти для приготування кулінарних шедеврів,
  • контроль спеціалістів процесу приготування,
  • безпеку процесу та високу якість страв.

Щоб побалувати себе найсмачнішим м'ясом чи бургером, не потрібно виходити з дому. Достатньо вибрати в меню страву, зробити замовлення на сайті або телефоном, після чого спокійно дочекатися прибуття кур'єра, який доставить ваше замовлення ще гарячим.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: