02.03.2023, 22:18

Шашлик – король м'ясних страв у ресторані Steak House у Львові

Олег Білоусов | Всі новини автора
шашлик з яловичини

Напевно, немає людини, яка б не знала, що таке шашлик. Це чудове поєднання соковитого м'яса та овочів, що готуються на мангалі, відмінно підходить як закуска для барбекю. Замовити шашлик у Львові з кращого м'яса в регіоні можна в ресторані Steak House в самому центрі міста. Тут знаються на приготуванні справжнього шашлику і соковитого стейку, оскільки весь широкий асортимент страв з м'яса готується на мангалі з відкритим вогнем, що забезпечує найкращий спосіб приготування. Відкритий вогонь надає стравам особливого смаку, насичуючи їх ароматами та силою природи.

Трохи історії

Існує безліч теорій про походження шашлику. Одна з них, і, здається, найпопулярніша, розповідає про те, що шашликом, ймовірно, європейці завдячують татарам. Через кочуючий спосіб життя та часті бойові походи вони насаджували на шаблі шматки баранячого м'яса та смажили їх на вогні. Назва цієї страви також походить від їхньої мови – слово «шашлик» означає «щось на рожні». Такий спосіб подачі м'яса став надзвичайно популярним вже у 18 столітті. Звичайно, у кожній країні є і свої способи приготування та безліч рецептів шашлику – наприклад, вірмени, турки чи грузини готують його по-різному.

Три інгредієнти

Шашлик не можливий без трьох найголовніших елементів – соковитого м'яса, свіжих овочів та ароматного маринаду.

  • Почнемо з м'яса – головне, щоб воно не було надто сухим. Спеціалісти ресторану Steak House використовують тільки найсвіжіше, якісне та правильно відібране м'ясо від перевірених фермерів, які мають відповідні сертифікати.
  • Овочі можна вибрати на свій смак – найчастіше шашлик ідеально доповнюють перець, кабачки, цибуля, томати чи гриби.
  • Маринад. Вибір інгредієнтів для маринаду залежить, звичайно, від власних переваг. У Steak House можна самостійно вибрати маринад для приготування та соус – майстри кулінарного мистецтва врахують будь-які побажання гостя.

Доставка

Шашлик довгий час у багатьох асоціювався із травневими святами та першими «вилазками» на природу. Однак тепер кожен може дозволити собі вечерю в родинному колі або вечірку з друзями, де королем столу буде шашлик. Для цього достатньо замовити доставку готового шашлику чи інших страв на мангалі на сайті ресторану онлайн або за телефоном. Власна служба доставки Steak House дозволяє швидко доставити замовлення у Львові, що гарантує збереження температури та смакових якостей страви. Сплатити можна як безпосередньо карткою в режимі онлайн на сайті, так і готівкою при отриманні замовлення.

Головний же плюс доставки готового шашлику в тому, що не доведеться витрачати на його приготування безліч сил, часу і нервів. Справа в тому, що шашлик – не настільки проста страва, яка у новачка може вийти без тренування. Без належного досвіду м'ясо можна легко зіпсувати. А доставка додому чи офісу готового шашлику вирішує ці проблеми одним махом. До того ж ціна готової страви не сильно відрізнятиметься від варіанта самостійного приготування.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: