14.07.2020, 08:57

Затоплені вулиці та пробки на дорогах: Сильна злива паралізувала Запоріжжя

сильные ливни затопили улицы Запорожья

На Запоріжжі обрушилася негода. Синоптики прогнозували дощі, проте зливи були настільки сильними, що вулиці міста перетворилися на справжні річки, місто буквально затопило.

На Запоріжжя та прилеглі райони увечері 13 липня обрушилися зливи. Ливневки не витримали такої кількості води і в місті почався справжній потоп, повідомляє Час Пік з посиланням на місцеві ЗМІ.

Через зливу багато вулиць міста виявилися затопленими. Дороги затопило, місцями в місті не працювали світлофори, рух транспорту був ускладнений і утворилися пробки.

Найбільші потопи спостерігалися на проспекті Соборному між Транспортною площею і Шенвізскім мостом, в районі бульвару Шевченка, під мостом на вул. Перемоги.

За словами очевидців, на вулицях в калюжах плавають бампера і автономери, а деякі машини намагаються об'їжджати калюжі по тротуарах.

Під мостом в районі Вознесенівського ринку застрягло маршрутне таксі. Автомобіль затопило водою і пасажири стояли буквально по коліно у воді. Потрібна була допомога рятувальників.

Люди скаржаться, що потоків води не витримують дахи будинків.

За даними місцевого видання zp.vgorode.ua, через сильну грозу в деяких місцях Запоріжжя вода досягала рівня колін.

"Дороги сильно затопило на вулиці Шкільній. Машини їдуть дуже повільно, калюжі дуже глибокі. В деяких місцях води вже по коліно. Потоп також на дамбі в районі Пушкіна. В сторону Фестивальній там зараз взагалі не проїхати, утворилася величезна пробка. Машини стоять в калюжах і не можуть їхати", - йдеться в повідомленні.