26.07.2020, 18:12

У Лисичанську планують відремонтувати Пролетарський міст і об'їзну дорогу через содовий завод

Марина Началова | Всі новини автора
пролетарский мост лисичанск

Одна з найбільш насущних проблем Лисичанська - "убиті" дороги і мости. Обласна влада запланувала ремонт важливих для міста шляхів транспортного сполучення.

Про це розповів голова Луганської ОДА Сергій Гайдай під час прямого ефіру в Фейсбуці, передає Час Пік.

Як повідомив глава області, гроші на ремонт Пролетарського мосту між Лисичанськом і Сєвєродонецьком вже зарезервовані, і роботи повинні початися протягом місяця. Однак в цьому році ремонт мосту закінчити до зими не встигнуть, тому процес буде розділений на дві частини і завершиться в наступному році.

Також Гайдай торкнувся теми ремонту дороги і мосту в районі колишнього Лисичанського содового заводу.

"Ми плануємо зробити, якщо вдастся, бо це все ж таки дорогий об'єкт, об'їзну дорогу біля содового заводу. Ця дорога обов'язково повинна бути. Але там міст зруйнований, це дуже дорогий об'єкт для ремонту", - зазначив голова ОДА.

Як зазначив Гайдай, фахівці кажуть, що навряд чи вдасться зробити капремонт мосту - можливо, його доведеться будувати з нуля. За словами Гайдая, зробити 4 кілометри дороги - не проблема, але без ремонту моста це марна трата грошей.

"Тож зараз вже домовляємося, щоб запланували на наступний рік велике будівництво цього мосту. Якщо нам прогарантують, що зроблять, ми й дорогу цю зробимо", - сказав Гайдай.

Раніше місцеві жителі показали небезпечний стан Пролетарського мосту, а міст біля содового заводу міська влада закрила ще взимку.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>