17.08.2020, 18:35

Ажіотаж в поліклініках, "зневоднений" будинок у Лисичанську і мітинг в Сєвєродонецьку: добірка новин за 17 серпня

митинг

Сьогодні в Сєвєродонецьку фермери протестували проти захоплення земель, а в Лисичанську багатоквартирний будинок п'ять днів сидить без води після ремонтних робіт. Тим часом жителі регіону проходять сім кіл пекла, щоб взяти медичну довідку дитині в школу.

У Сєвєродонецьку фермери Луганщини протестували проти рейдерського захоплення землі

Сьогодні представники кінного господарства Луганщини зібралися під стінами Луганської облдержадміністрації, щоб висловити протест проти рейдерського захоплення землі.

За словами протестувальників, державні кінні заводи роками розкрадалися і заганялись у борги, а коли ситуація почала налагоджуватися - це не сподобалося приватникам. Відео мітингу дивіться тут.

У Лисичанську багатоквартирний будинок залишився без води після ремонтних робіт

Жителі багатоповерхового будинку за адресою вул. Гетьманська, 35 на п'ять днів залишилися без води після того, як був проведений ремонт труб.

За словами жителів, стояк забитий брудом. У водоканалі заявили, що потрібно ще перевіряти, чи в ту трубу врізалися ремонтники. Подробиці кричущої ситуації читайте в публікації.

"Це просто жах!": У Лисичанську батьки з дітьми "атакують" лікарні

З наближенням 1 вересня батьки з дітьми намагаються отримати медичні правки для школи, але потрапити до лікарів не так-то просто. Багатьом вдається записатися до лікаря лише на середину-кінець вересня.

Очевидно, що частина дітей в цьому році піде в школу без медогляду. Що думають з цього приводу обурені батьки - читайте в статті.

На Луганщині зафіксовано 8 випадків COVID-19 за вихідні: 6 хворих виявлено за минулу добу

Коронавірус продовжує "атакувати" Україну і зокрема Луганщину. В області за вихідні дні лабораторно підтверджено 8 випадків захворювання COVID-19.

Нові випадки захворювання були виявлені в Сєвєродонецьку, Рубіжному, Новопсковському та Старобільському районах. Подробиці читайте тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк