26.08.2020, 16:14

Територіальні виборчі комісії в найбільших містах Луганщини очолюють члени однієї політсили

Марина Началова | Всі новини автора
выборы

Територіальні виборчі комісії в найбільших містах підконтрольної Луганщини - так званому "трикутнику" Сєвєродонецьк - Лисичанськ - Рубіжне, очолюють члени "Опозиційної платформи - За життя".

На цей факт звернув увагу лисичанин Дмитро Михайлов, про що повідомив у Фейсбуці, передає Час Пік.

"Ну скажіть, що це випадковість. У Сєвєродонецькій районній, і трьох міських (найбільших міст Луганщини) керівниками виборчих комісій були призначені представники однієї політсили. Не важко здогадатися, що це ОПЗЖ. З географією у ЦВК все в порядку..." - пише автор поста.

Згідно з інформацією на сайті ЦВК, головою Сєвєродонецької районної територіальної виборчої комісії є член ОПЗЖ Севрюк Едуард Леонідович, Сєвєродонецьку міську ТВК Сєверодонецького району очолює член ОПЗЖ Фомберг Олександр Олександрович, Лисичанську міську ТВК Сєверодонецького району - член ОПЗЖ Бєлуха Максим Борисович, Рубіжанську ТВК Сєверодонецького району - член ОПЗЖ Громова Іна Василівна.

Жителі Лисичанська вже помітили, що після введення ВЦА до влади в місті рвуться "нові-старі" обличчя, які в минулому заплямували свою репутацію. На думку городян, така ситуація не дає надії на позитивні зміни в Лисичанську.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк